Σάββατο, 4 Μαΐου,2024
ΑρχικήΤοπικά νέαΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΝΗΠΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΝΗΠΙΑ



Η τελευταία επιστολή του κ.Πατουλη προς τον Υπουργό Παιδείας σχετικά με την φοίτηση των προνηπίων μου δημιουργεί σκεψεις για τον απερχόμενο (ευτυχώς για την πόλη μας) Δήμαρχο Αμαρουσίου.
Το …”τεράστιο πρόβλημα για την πόλη μας” κατά τον απερχόμενο Δήμαρχο λύνεται με την άμεση προμήθεια και εγκατάσταση 12 προκατασκευασμενων αιθουσών στα Νηπιαγωγεία της πόλης μας.
Ο απαιτούμενος χρόνος για την προμήθεια και τοποθέτηση τους δεν ξεπερνά τους 4 μήνες.
Ήταν ένα θέμα γνωστό εδώ και μήνες στον Δήμο αλλά ο κ. Απερχόμενος ουδέν έπραξε. Δεν του έμεινε χρόνος από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις ,τις προεκλογικές ραδιουργίες με τις οποίες απηλλάγη από την παρουσία επικίνδυνων ανταγωνιστών στις εκλογές τις περιφέρειας,τις μεθοδεύσεις για τον έλεγχο του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και την ομηρία του νέου Δημάρχου την οποία επεδίωξε με την συμμετοχή και εκλογή σε διαφόρους Συνδυασμούς προσώπων ελεγχόμενων από αυτόν.
Στην πολίτικη και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση υπάρχουν δυο κατηγορίες Δημάρχων. Αυτοί που ξημεροβραδιάζονται στον Δήμο τους λύνοντας προβλήματα ,σαν αυτό των αιθουσών των Νηπιαγωγείων για το οποίο ο κ. Απερχόμενος γράφει επιστολές. Υπάρχει και η κατηγορία των Δημάρχων που γράφουν (η τους γράφουν) επιστολές ,πηγαίνουν σαν μαϊντανοι στα κανάλια για να καταγγέλουν όλους τους άλλους,βρίσκουν χρόνο για δημόσιες σχέσεις τους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εικόνα τους.
Οι Δήμαρχοι της πρώτης κατηγορίας μένουν στην ιστορία μιας πόλης με τα έργα τους.Οι άλλοι παραμένουν στα …αρχεία των τηλεοπτικών εκπομπών για να δίνουν με τα καμώματα τους τροφή στις σατυρικές εκπομπές σαν τους ΑΜΑΝ.
Ο κ. Πατούλης επαξίως έχει αναλάβει την πρωτοκαθεδρία της δεύτερης ομάδας. Όσο για τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Αμπατζόγλου να του ευχηθούμε όταν φύγει από τον Δήμο να τον τοποθετήσουμε στην πρώτη κατηγορία. Εμείς στο Μαρούσι καταλάβαμε τα παιχνιδάκια που παίχτηκαν
στις εκλογές και του δώσανε μια συντριπτική νίκη.
Ας αρχίσει την πορεία του λύνοντας το πρόβλημα των Νηπιαγωγείων .Έχει την ικανότητα και τους συνεργάτες να τα καταφέρει

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ