Πέμπτη, 13 Ιουνίου,2024
ΑρχικήΤηλεόρασηΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση! 

Survivor spoiler αποχώρηση 17/4: Το Survivor θα είναι και πάλι στους δέκτες μας στον ΣΚΑΪ με αγώνισμα για την 3η ασυλία και τον 4ο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ποιος θα είναι ο παίκτης που βγαίνει στον τάκο στο Survivor All Star;

Τα Survivor spoiler είναι τα μόνα σίγουρα και όσα πρέπει να εμπιστευόμαστε, ειδικά όταν πρόκειται για κλειδωμένα πράγματα. Είπαμε, ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία στο επεισόδιο της Δευτέρας. Μάλιστα, θα έχουν και ένα εξαιρετικό έπαθλο φαγητού, πέρα από το τοτέμ. Πασχαλινό τραπέζι με αρνί και όλα τα εδέσματα.

Είπαμε, πως η ομάδα που κερδίζει είναι αυτή του Σάκη Κατσούλης. Οι Διάσημοι κάνουν το 2-1 στις ασυλίες και παίρνουν κεφάλι στις συνολικές νίκες. Παρά τις αλλαγές έχουν τον τρόπο να κερδίζουν και το αποδεικνύουν ξανά. Αυτό σημαίνει πως πάνε θεατές στο συμβούλιο του νησιού.

Βέβαια, όσο μπορεί να είναι μια ομάδα και οι παίκτες θεατές σε ένα συμβούλιο. Διότι, οι κόκκινοι έχουν τα θέματά τους. Και δεν είναι λίγα αυτά. Από τη στιγμή που σε ένα συμβούλιο είχαν δύο υποψηφίους προς αποχώρηση, το πράγμα δεν ήταν απλό.

 

Survivor spoiler αποχώρηση 17/4: Άντρας ο υποψήφιος, αλλά…

Η πρόβλεψή μας έπεσε έξω. Συγχωρέστε με, πολύ το φαγητό, βαρύ μας έπεσε το αρνί. Είπαμε πως το φαβορί για να βγει στον τάκο είναι ο Νικόλας Αγόρου. Τελικά, Νικόλας βγαίνει, αλλά όχι ο Αγόρου.

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο Μπάρτζης ήταν ξανά υποψήφιος την περασμένη εβδομάδα και τη γλίτωσε σχετικά εύκολα. Μένει να δούμε αν θα το πράξει και τώρα. Έχουμε καιρό γι’ αυτό. Θα είναι δύσκολη ψηφοφορία, μιας και θα έχουμε το λιγότερο έξι υποψήφιους.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ