Πέμπτη, 13 Ιουνίου,2024
ΑρχικήΝτελιβεράςAλητεία ή προβοκάτσια... στα πάρκα του Αμαρουσίου ?

Aλητεία ή προβοκάτσια… στα πάρκα του Αμαρουσίου ?Εδώ και λίγες μέρες έχει αρχίσει να είναι προσβάσιμο στον κόσμο το νέο πάρκο στην οδο Αγίου Αθανασίου στον Σωρρό. Το πάρκο διαθέτει όργανα γυμναστικής σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο με κατάλληλο τάπητα για ασκήσεις και επι εδάφους, επίσης χώρο ο οποιος θα τοποθετηθεί φιλέ για βόλεϋ με κερκίδες καθώς και τραπεζάκια αναψυχής. Οι κάτοικοι της περιοχής το έχουν ήδη αγκαλιάσει με καθημερινές επισκέψεις ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές όσο το επιτρέπει ο καιρός που γίνονται γενέθλια εκεί.
Φυσικά όλα αυτά δεν εμπόδισαν κάποιους να ξεκινήσουν τους βανδαλισμούς καταστρέφοντας ήδη 3 από τα παγκάκια που υπάρχουν εκεί. Τα συγκεκριμένα παγκάκια έχουν μια πλάτη στο μισό μέρος ενώ στο άλλο μισό η πλάτη είναι στην πίσω πλευρά. Σε 3 από τα 5 παγκάκια έχει αφαιρεθεί η μια πλάτη. Το ζητούμενο είναι αν πρόκειται για φθορά από κακόβουλη πράξη ή για προβοκάτσια σχετικά με την κατασκευή του πάρκου. Πριν λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί σε παρόμοια θέματα καταστροφής στην πλατεία στην οδό Μεσογείων και Δάφνης.

Είναι πραγματικά κρίμα πριν προλάβει να παραδοθεί πλήρως ένας χώρος στους κατοίκους να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα

Αυτό που βλέπουμε είναι η πρόθεση του δήμαρχου είναι να ευπρεπίσει όλες τις γειτονιές της πόλης κάτι το οποίο σε κάποιος πιθανοτατα να μην αρέσει και τόσο.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ