Παρασκευή, 3 Μαΐου,2024
ΑρχικήΑπο-ρίες, Από-καλύψειςΑνακοίνωσε ο Γιώργος Καραμέρος τους υποψηφίους του, διχάζει τα τοπικά μέσα

Ανακοίνωσε ο Γιώργος Καραμέρος τους υποψηφίους του, διχάζει τα τοπικά μέσα



Παρουσίαση σήμερα το πρωί για τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού Ενωμένο Μαρούσι του Γ. Καραμέρου. Μια παρουσίαση που παρουσιάστηκε με live μετάδοση στα social ενώ δεν ελείψαν και τα έκτροπα όπως το μπλοκάρισμα της Κηφισίας λόγω παρκαρισμένων αυτοκινήτων και σταματημένων για να κατέβει ο κόσμος. Από το μεσημέρι ψάχνουμε να βρούμε φωτογραφίες που να καλύπτουν όλο το χώρο άλλα δεν τα καταφέραμε, και αυτό είναι κάτι που δείχνει τι γίνεται με τα τοπικά μέσα. Όσοι κάνουν αναφορά σε αριθμό ( 1500 άτομα) αναφέρουν ότι πρόκειται για ανακοίνωση του συνδυασμού, εκτός από μια ιστοσελίδα που δεν αναφέρει την πηγή (ίσως να είναι και η ίδια του συνδυασμού). Αρκετές όμως δεν ασχολούνται καν με τον αριθμό των ατόμων και κάνουμε μια σύντομη αναφορά.

Επειδή τα Marousiotika έχουν το μικρόβιο των μαθηματικών μέσα τους κάναμε κάτι πολύ απλό:

image 1

image 2

Στην image 1 έχουμε 10 σειρές καθίσματα (να πούμε 12 να είμαστε λίγο LARGE) και στην image 2 έχουμε 15 καρέκλες ανά σειρά.

Οπότε έχουμε 12 Χ 15 = 180 άτομα. μέχρι τα 1500 που δηλώνουν πρέπει να έχουμε 1300 όρθιους κάτι που δεν φαίνεται από τις φωτογραφίες που βρήκαμε. Ακόμα και στο live video σε κανένα πλάνο δεν είδαμε πλάνο που να δείχνει όλο τον κόσμο…

Όπως και να έχει ο Κος Καραμέρος έχει εμπειρία από λήψεις και το πιθανότερο θα υπάρχει και σκηνοθετική επέμβαση σε κάθε εμφάνισή του αλλά καλό είναι να υπάρχει και ένα μέτρο. Ειδικά όταν κάποιος θέλει να κερδίσει εντυπώσεις πρεπει να ζυγίζει να μην χάσει τον πόλεμο.

Όπως και να έχει καλή επιτυχία στον συνδυασμό του.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ