Τρίτη, 23 Απριλίου,2024

ΑρχικήΑπο-ρίες, Από-καλύψειςΠαγίδα θανάτου για μηχανές τα έργα στην οδό Κονίτσης

Παγίδα θανάτου για μηχανές τα έργα στην οδό Κονίτσης



Είναι τελείως τραγικό ότι μια τεχνική εταιρία εκτός ότι ταλαιπωρεί τους κατοίκους της περιοχής που γίνονται έργα πάνω από 8 μήνες, στήνει παγίδες θανάτου για άτομα που δεν γνωρίζουν τα σημεία.

Ειδικά στο σημείο Κέκροπος και Κονίτσης έχει φύγει το προστατευτικό πλέγμα (λίγο ο καιρός, λίγο τα σίδερα που πατάνε τα αυτοκίνητα) με αποτέλεσμα να είναι εκτεθειμένο το χαντάκι που υπάρχει δίπλα στο δρόμο να πέσει μέσα κάποια μηχανή. Ειδικά τις νυχτερινές ώρες που ο φωτισμός του σημείου δεν είναι επαρκής και απο πλευράς εργων δεν υπάρχει καμμία φωτεινή σήμανση όλα έχουν μείνει στην καλή ώρα του οδηγού, γιατί αν είναι η κακιά ώρα θα υπάρχει σίγουρα θύμα. Για τις ανάγκες του συγκεκριμένου ρεπορτάζ βγάλαμε κάποιες φωτογραφίες στις 10-1-2019 το μεσημέρι (το πρόβλημα είναι αρκετές μέρες) ενώ το επόμενο πρωί διαπιστώσαμε ότι κάποιο αυτοκίνητο είχε περάσει πάνω από το σίδερο “βάση” του πλέγματος που χτες ήταν όρθιο.

Εμείς ξέρουμε ότι άμεσα δεν θα ολοκληρωθούν τα έργα, αλλά το θέμα είναι αν θα έπρεπε να υπάρχει από τον εργολάβο κάποιος έλεγχος ή περισσότερη σήμανση στα σημεία που υπευθύνη του είναι εκτεθειμένα με κίνδυνο ατυχήματος.

Παράλληλα τα διάφορα σημεία που έχουν ώς μελλοντική χρήση την στάθμευση οχημάτων έχουν συγκεντρώσει νερά και διάφορες λάσπες τα οποία δημιουργούν εστία μόλυνσης για τις γύρω κατοικίες, και το συγκεκριμένο δεν έχει να κάνει με την μη ολοκλήρωση έργου αφού είναι προφανές ότι η κατασκευή τους έχει τέτοια ρύση ώστε τα νερά να μην φεύγουν προς το δρόμο αλλά να μένουν μέσα στο χώρο αυτό.

Οι φωτογραφίες τα λένε όλα

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ