Τετάρτη, 14 Απρίλιος,2021ΑρχικήΤοπικά νέαΔωρεάνtestsγια Άτομα Αναπηρία πραγματοποίησε ο ΔήμοςΛυκόβρυσης- Πεύκης

Δωρεάνtestsγια Άτομα με Αναπηρία πραγματοποίησε ο ΔήμοςΛυκόβρυσης- Πεύκης

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διενέργεια δωρεάνtests ειδικά για Αναπηρία από τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης σε με την Εταιρεία «Medical Services» και την Κλινική “Ταξιάρχαι”.
Συνολικά συμμετείχαν 20 άτομα οποίων κανένα δεν βρέθηκε θετικό στον Covid- 19.Εξ αυτών 15 άτομα πραγματοποιήσαν το τεστ κατόπιν ραντεβού στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», ενώ για 5 άτομα δεν μπορούσαν να μετακινηθούν τα τεστ πραγματοποιήθηκαν κατ΄ οίκον. Κατά τη διεξαγωγή των tests τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα .
Ο Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Για άλλη μια φορά είχαμε τη δυνατότητα στον Δήμο να προσφέρουμε δωρεάν τη δυνατότητα testστους συμπολίτες μας. Αυτή τη φορά ήταν στοχευμένα για τα άτομα με αναπηρία Δήμου μας και μάλιστα μπορέσαμε να το παρέχουμε και κατ’ οίκον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία MedicalServices και την Κλινική Ταξιάρχαιγια την προσφορά τους, καθώς και τους εργαζομένους στην Κοινωνική μας Υπηρεσία που οργάνωσαν τη . Θα συνεχίσουμε αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα και συνεργασία, ώστε να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση της πανδημίας».

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -