Τετάρτη, 28 Ιουλίου,2021ΑρχικήΤοπικά νέαΔωρεάνtestsγια Άτομα με Αναπηρία πραγματοποίησε ο ΔήμοςΛυκόβρυσης- Πεύκης

Δωρεάνtestsγια Άτομα με Αναπηρία πραγματοποίησε ο ΔήμοςΛυκόβρυσης- Πεύκης

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διενέργεια δωρεάνtests ειδικά για Άτομα με Αναπηρία από τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης σε συνεργασία με την Εταιρεία «Medical Services» και την Κλινική “Ταξιάρχαι”.
Συνολικά συμμετείχαν 20 άτομα εκ των οποίων κανένα δεν βρέθηκε θετικό στον Covid- 19.Εξ αυτών 15 άτομα πραγματοποιήσαν το τεστ κατόπιν ραντεβού στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», ενώ για 5 άτομα που δεν μπορούσαν να μετακινηθούν τα τεστ πραγματοποιήθηκαν κατ΄ οίκον. Κατά τη διεξαγωγή των tests τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Για άλλη μια φορά είχαμε τη δυνατότητα στον Δήμο μας να προσφέρουμε δωρεάν τη δυνατότητα testστους συμπολίτες μας. Αυτή τη φορά ήταν στοχευμένα για τα άτομα με αναπηρία του Δήμου μας και μάλιστα μπορέσαμε να το παρέχουμε και κατ’ οίκον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία MedicalServices και την Κλινική Ταξιάρχαιγια την προσφορά τους, καθώς και τους εργαζομένους στην Κοινωνική μας Υπηρεσία που οργάνωσαν τη δράση. Θα συνεχίσουμε αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα και συνεργασία, ώστε να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση της πανδημίας».- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -