Σάββατο, 4 Μαΐου,2024
ΑρχικήΤοπικά νέαΤι πραγματικά συνέβη μεταξύ Κόνιαρη Βραχνού και Αμπατζόγλου

Τι πραγματικά συνέβη μεταξύ Κόνιαρη Βραχνού και Αμπατζόγλου



Διαβάζουμε στο inmaroussi.gr

Είναι μία από τις πιο περίεργες αυτοδιοικητικές ιστορίες, αυτή του προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρου Κόνιαρη κυρίως σε ότι προηγήθηκε της προσχώρησης του στο συνδυασμό Αμπατζόγλου.
Θυμίζουμε ότι όπως συνέβη με την κ. Ελένη Λέκα Καλαντζάκη έτσι και για τον κ. Κόνιαρη ακούγονταν αλλά «φαίνονταν» από την στάση Κόνιαρη έναντι του κ. Βραχνού (του έδινε τον λόγο στις εκδηλώσεις του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, του γνώριζε ανθρώπους στα ΚΑΠΗ κλπ) ότι πιθανότατα θα μπει υποψηφιος στο συνδυασμό «Καθαρή Γραμμή».
Μάλιστα όπως φωτογράφισε ο κ. Βραχνός και στην ομιλία του στη μεγάλη συγκεντρωση που έγινε προ μηνός (είχε προηγηθεί ο γάμος Κόνιαρη Αμπατζόγλου) στο ΔΙΑΝΑ είχε πέσει και κάποια υπογραφή σε ανεπίσημο έντυπο καθώς ο χειρουργός είπε στον λόγο του για «κάποιους που δεν τιμούν την υπογραφή» τους.
Βέβαια στην Δημοκρατία δεν υπαρχουν αδιέξοδα και ο κ. Κόνιαρης είχε το νομικό και πολιτικό δικαίωμα να «σφυρίξει» όπως θέλει (έστω και «κλέφτικα» να σφυρίξει) για να δανειστούμε και την διαιτητική του ιδιότητα.
Από την άλλη ο Πάνος Βραχνός βλέπει το team Αμπατζόγλου να τον παίζει σκληρά αν και ο ίδιος τηρεί την δεοντολογία και τη συμφωνία κυρίων μεταξύ των υποψηφίων.
Υπαρχουν πάντως εισηγήσεις στο συνδυασμό του γιατρού, το ροκ να σκληρύνει πριν συνεχιστούν τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ