Παρασκευή, 3 Μαΐου,2024
ΑρχικήΤοπικά νέαΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΕΚΡΟΠΟΣ (Update 3-7-2019)

ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΕΚΡΟΠΟΣ (Update 3-7-2019)



Πριν λίγη ώρα έγινε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο στην διασταύρωση των οδών Κέκροπος και Μαραθονοδρόμου. Σύμφωνα με μαρτυρίες ατόμων που ήταν παρόν εκείνη την ώρα και τις δηλώσεις του οδήγου, το αυτόκινητο κατέβαινε την Κέκροπος με κάπως αυξημένη ταχύτητα όταν ξαφνικά μπροστά του είδε ένα αμάξι κόκκινο, το οποίο είχε stop, και για να αποφύγει την σύγκρουση έκοψε το τιμόνι αριστερά και τράβηξε χειρόφρενο. Το αποτέλεσμα ήταν να προσκρούσει σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο και να ανατραπεί κάνοντας 2 γύρους και σταματώντας ανάποδα πάνω στο πεζοδρόμιο. Ευτυχώς ο οδηγός γλύτωσε με αμυχές στα χέρια και στο πρόσωπο ενώ για προληπτικούς λόγους διακομίστηκε από το ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο για περεταίρω έλεγχο. Στο σημείο αυτό πριν λίγες μέρες κάποιος άλλος οδηγός είχε χτυπήσει 5 παρκαρισμένα αυτοκίνητα στη σειρά, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι στην απέναντι γωνία υπάρχει αθλητικός σύλλογος και η διακίνηση των παιδιών έχει φτάσει να είναι επικίνδυνη με όσα συμβαίνουν στο σημείο αυτό.

UPDATE 27-6-219*
Με βάση μήνυμα που λάβαμε από τον υπεύθυνο και δάσκαλο του συλλόγου θέλουμε να μεταφέρουμε τις εξής διευκρινήσεις:
Κατά την διάρκεια των μαθημάτων όσο διαρκεί η αποχώρηση των μαθητών ο ίδιος βρίσκεται μαζί τους προκειμένου να μην συμβεί κάποιο ατύχημα, και έχει την εποπτεία της αποχώρησης.
Σχετικά με το τροχαίο ήταν ο άνθρωπος που απεγκλώβισε τον οδηγό από το όχημα το οποίο εκείνη την ώρα έβγαζε καπνούς, και κάποιος άλλος γείτονας απενεργοποίησε την μηχανή. Το πρώτο όχημα που έφτασε στο χώρο μετά από 25 λεπτά ήταν της πολιτικής προστασίας, ακολούθησε το όχημα της πυροσβεστικής στα 35 λεπτά και στα 40 λεπτά έφτασε το όχημα του ΕΚΑΒ μαζί με το περιπολικό.

UPDATE 3-7-2019*
Με επικοινωνία που είχαμε με μια φίλη του ενημερωθήκαμε ότι ο απεγκλοβισμός έγινε από γείτονα, καθώς και η απενεργοποίηση της μηχανής έγινε από την φίλη του οδηγού που τον περίμενε στο συγκεκριμένο σημείο. Επίσης στο κόκκινο αυτοκίνητο που παραβίασε το stop υπήρχε μέσα και παιδί, το οποίο ενώ έκοψε για λίγο ταχύτητα έφυγε από το σημείο του ατυχήματος

*Οι ενημερώσεις του άρθρου γίνονται με βάση τα στοιχεία που λαμβάνουμε και μερικές φορές δεν μπορούν να διασταυρωθούν πλήρως. τα παραθέτουμε ως έχουμε υποχρέωση με κάθε επιφύλαξη.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ