Κυριακή, 28 Απριλίου,2024
ΑρχικήΝτελιβεράςΠρος ποιο όφελος η ταλαιπωρία στην οδό Κονίτσης ?

Προς ποιο όφελος η ταλαιπωρία στην οδό Κονίτσης ?



Σε λίγο καιρό συμπληρώνεται ένας χρόνος από την έναρξη των έργων στην οδό Κονίτσης. Σύντομα ο Δήμαρχος επιθεώρησε τα έργα για τα οποία ζήτησε και επίσπευση των εργασιών για να γίνει σύντομα ολοκλήρωση. Όμως τι γίνετε με τα έργα και τον εργολάβο μπορεί να το διαπιστώσει όποιος είναι καθημερινός μάρτυρας της κατάστασης.
Πριν 2 εβδομάδες περίπου τα συνεργεία που κάνουνε τα έργα ανοίξανε κατά μήκος της οδού Κονίτσης ένα χαντάκι στο οποίο οι ίδιοι πέρασαν οπτικές ίνες. Μετά από λίγες μέρες συνεργεία του Οτε ανέλαβαν τον τερματισμό των οπτικών ινών. Παράλληλα στην διασταύρωση με την οδό Δάφνης υπάρχει ένα σημείο με κάπακι που δηλώνει ότι είναι ιδιοκτησίας ΟΤΕ, και στο σημείο αυτό υπάρχουν για κάλυψη σίδερα να περνάνε τα αυτοκίνητα από πάνω ενώ με τις πρώτες βροχές άνοιξαν τα χαντάκια που είχαν χώμα ώς κάλυψη. Πέρα από όλα αυτά ρίξανε ένα συνάζι με τσιμέντο προκειμένου τα νερά που κατεβαίνουν να μην πάνε σε συγκεκριμένα σημεία που προφανώς δεν έχουν καλύψει όπως θα έπρεπε. Στο σημείο που τσιμεντοσαν εκτός ότι για να στρίψει ένα αυτοκίνητο πρέπει να καβαλήσει το τσιμέντο, ενώ ένα μηχανάκι κινδυνεύει αρκετά από το οδόστρωμα όπως έχει διαμορφωθεί, τα νερά μαζεύονται στο σημείο εκείνο και δεν μπορούν να κατέβουν δημιουργώντας ακόμα ένα σημείο συσσώρευσης νερών και εστιών μόλυνσης στα έργα αυτά.
Άραγε το τσιμέντο είναι μόνιμο ή προσωρινό ?
Τα έργα γίνονται για την ποιότητα των κατοίκων ή τα θυσιάζουμε για να κάνουμε και κάτι παραπάνω για ιδιωτικές εταιρίες ?
Παραθέτουμε τις φωτογραφίες που τραβήξαμε σήμερα το πρωί

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ