Παρασκευή, 3 Μαΐου,2024
ΑρχικήΝτελιβεράςΠλατεία ΕΥ-Τέρπης

Πλατεία ΕΥ-Τέρπης



Εδώ και καιρό έχουμε παρακολουθήσει βήμα βήμα την εξέλιξη της πλατείας και την παράδοση στους κοινούς θνητούς ενός σημαντικού έργου για την πόλη μας μετά από μακροχρόνια προεργασία πίσω από μεταλλικά εμπόδια για τα μάτια του καθενός.

Η παράδοση ξεκίνησε με συναυλίες, συνεχίσαμε με την ενεργοποίηση του “smart” κομματιού της πλατείας (power bank στα παγκάκια), ήρθε το wi-fi και επιτέλους άνοιξε τις πόρτες και το parking. Το οποίο έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με δωρεάν πρόσβαση για λίγες μέρες.

Τώρα που θεωρητικά το έργο έχει παραδοθεί ολοκληρωτικά εμείς έχουμε κάποιες απορίες…

Καταρχήν, δεν θα έπρεπε στην είσοδο του parking να υπάρχουν οι τιμές που έχει ? Η θα πρέπει να μπει κάποιος μέσα και στην συνέχεια να ενημερωθεί και αν κρίνει ότι δεν τον συμφέρει να ξαναβγεί? Και κάποιος που θέλει να ξέρει για μελλοντική χρήση θα πρέπει να πάρει τον “κατήφορο” για τις τιμές ? Και όλα αυτά βέβαια επειδή έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες από τιμοκατάλογο ο οποίος είναι απλά απαγορευτικός για τους κοινούς θνητούς… Και οι φωτογραφίες συνοδεύονται βέβαια από τις αντίστοιχες τιμές του “Mall” είναι σαφώς πιο φτηνές.

Το δεύτερο ερώτημα είναι, ότι ενώ υπάρχει ένας χαραγμένος δρόμος ήπιας κυκλοφορίας παράλληλα με τις γραμμές του τραίνου, θα δοθεί στην κυκλοφορία να μην κάνουν το γύρο τα αυτοκίνητα ή είναι διακοσμητικός και θα παραμείνει με ζαρντινιέρες να κοσμούν τις άκρες του ?

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ