Παρασκευή, 3 Μαΐου,2024
ΑρχικήΕκλογές 2019Ο Κώστας Ρώτας για Βορρέ και Νέα Λέσβο

Ο Κώστας Ρώτας για Βορρέ και Νέα Λέσβο



Στα πλαίσια επισκέψεων στις γειτονίες του Αμαρουσίου, ο υποψήφιος δήμαρχος κι επικεφαλής του συνδυασμού “Είμαστε Μαρούσι” Κώστας Ρώτας, επισκέφτηκε μαζί με τους συνεργάτες του την πολεοδομική ενότητα της Νέας Λέσβου και το προάστιο Τζων Βορρέ. 
Το απόγευμα της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου 2019, σε συγκέντρωση φίλων της δημοτικής παράταξης  μίλησε για την υποψηφιότητα του, το πρόγραμμα του συνδυασμού και ειδικά για τα τρέχοντα θέματα της περιοχής.

Συγκεκριμένα, αναφερθηκε:

– Στην ανάγκη προστασίας του κτήματος Καρέλλα απο τη σταδιακή «σαλαμοποίηση»  του . 
-Στην άμεση ένταξη στο σχέδιο πόλης των 22 στρεμμάτων που αδικαιολόγητα έως σήμερα έχει καθυστερήσει. Μάλιστα τόνισε τη συμβολή του εξωραϊστικού συλλόγου στην προσπάθεια αυτή. 
-Στην ανάγκη της ευρύτερης περιοχής για την ανέγερση του ιερού ναού Άγιου Δημητρίου. 
-Στην ανέγερση νέου σχολικού συγκροτήματος που εχει καθυστερήσει.
-Στη διάνοιξη των αδιάνοικτων δρόμων του εγκεκριμένου σχεδίου με ταυτόχρονη παρέμβαση στη συμβολή με την οδό Πεντέλης για ασφαλή έξοδο και είσοδο στο προάστιο Τζων βορρέ.
-Στην ανάγκη ανακαίνισης του αθλητικού χώρου στη Νέα Λέσβο που σήμερα είναι εγκαταλελειμμένη κι επικίνδυνη για τα παιδιά μας. Μάλιστα προέβαλλε βίντεο και φωτογραφικό υλικό, αποδείξεις για αυτή τη θλιβερη εικόνα των εγκαταστάσεων. 

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ