Σάββατο, 27 Απριλίου,2024
ΑρχικήΕκπαίδευση - ΠαιδείαΕπιστολή του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του Προέδρου της Επιτροπής Παιδείας...

Επιστολή του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του Προέδρου της Επιτροπής Παιδείας Αμαρουσίου Παναγιώτη Σαγρή προς τους εκπαιδευτικούς της πόλης



Επιστολή απέστειλαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και ο Πρόε​δρος της Επιτροπής Παιδείας Αμαρουσίου Παναγιώτης Σαγρής προς τους εκπαιδευτικούς της πόλης, για να τους ευχαριστήσουν για το έργο που επιτελούν στο νέο περιβάλλον της (τηλε)εκπαίδευσης και της εξ’ αποστάσεως υποστήριξης των μαθητών του Αμαρουσίου υπό αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες και να τους δηλώσουν τη συνεχή στήριξη, σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής, σε αυτή την προσπάθεια.

Ακολουθεί η επιστολή:

===================

Προς  τις  Προϊστάμενες  των Νηπιαγωγείων,
τους/τις Διευθυντές/τριες  των Δημοτικών Σχολείων,
τους  Γυμνασιάρχες και τους Λυκειάρχες των Σχολείων του Δήμου μας.

[Με την παράκληση να σταλεί σε όλους τους εκπαιδευτικούς]

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Αισθανόμαστε την ανάγκη, στις δύσκολεςαυτές στιγμές που βιώνουμε, να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμεόλους εσάς τους εκπαιδευτικούς, όλων των βαθμίδων,που αποδεικνύετε καθημερινά την αυξημένη σας ατομική και κοινωνική ευθύνη.

Με κάθε πρόσφορομέσο,από τις πρώτεςημέρεςτηςνέαςπραγματικότητας , δείξατετηνευαισθησίασας, το ζήλο και την αγάπη σας για το έργο που επιτελείτε προσφέροντας αδιάλειπτα τις υπηρεσίες της (τηλε)εκπαίδευσης.

Τησυναίσθηση προσφοράςτηνκάνετεπράξηκάθεμέρα.

Σε περιόδους εξαιρετικών κρίσεων oπως αυτή που διανύουμε, χρέος όλων μας είναι να παλέψουμε με όλους τους διαθέσιμους πόρους, ο καθένας από τη θέση του και με όλες του τις δυνάμεις ,για το κοινό καλό.

Σε αυτή την προσπάθεια η Δημοτική Αρχή είναι δίπλα σας.

Θερμά Συγχαρητήρια.

Είμαστε περήφανοι για σάς.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου                                                Ο Πρόεδρος τηςΕπιτροπής Παιδείας Αμαρουσίου    
Θεόδωρος Αμπατζόγλου                                                           Παναγιώτης Σαγρής

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ