Τετάρτη, 1 Μαΐου,2024
ΑρχικήΕκλογές 2019Εμπορικός σύλλογος και υποψήφιοι δήμαρχοι...

Εμπορικός σύλλογος και υποψήφιοι δήμαρχοι…



Τις τελευταίες μέρες έχουμε διαβάσει σε πολλές ιστοσελίδες της πόλης μας την ανοιχτή πρόσκληση του υπ. Δημάρχου Αμαρουσίου Κου Ρώτα σχετικά με συνάντηση με το ΔΣ του εμπορικού συλλόγου. Μετά από αρκετές ημέρες ο εμπορικός σύλλογος έστειλε ένα email σε όλους τους συνδυασμούς και τους καλεί την ερχόμενη τετάρτη στο … transistoraki για μια συζήτηση εφ όλης της ύλης. Η διευκρίνηση βέβαια είναι να μην υπάρχει συνοδεία πάνω από 2 άτομα λόγω χώρου. Η κίνηση αυτή δημιουργεί πλήθως ερωτήσεων στον απλό μέσο κάτοικο Αμαρουσίου:

  • Ο Κος Νικολαράκος θα είναι καλεσμένος ή οικοδεσπότης ? Μήπως Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει ?
  • Για ποίο λόγο δεν γίνετε η συνάντηση στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου. Μια συνάντηση θεσμική με ιδιαίτερη σημασία για το μέλλον του εμπορικού χώρου μπορεί να γίνετε σε ένα μπαράκι και μάλιστα χωρίς να μπορεί να προσέλθει όποιος θέλει (λόγω χώρου) ?
  • Εφόσον για τον οποιοδήποτε λόγο τα γραφεία του συλλόγου δεν είναι διαθέσιμα το ίδιο ισχύει για τους χώρους του δημαρχείου ?
  • Μήπως ο Κος Νικολαράκος είναι τόσο σίγουρος για την εκλογή του και η εκδήλωσή του είναι σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο Σπύρος Λούης ενώ η συνάντηση του ΕΣΑΜ που είναι πρόεδρος γίνετε καθαρά απαξιωτικά σε ένα μπαράκι ?

Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι καλό κουράγιο στους εμπόρους της πόλης μας γιατί όπως φαίνεται τα δύσκολα για αυτούς δεν τελειώνουν.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ