Πέμπτη, 2 Μαΐου,2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕκπρόσωπος τύπου για την περιφέρεια ο Κος Καραμέρος ?

Εκπρόσωπος τύπου για την περιφέρεια ο Κος Καραμέρος ?



Στην σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (22-1-2020) τέθηκε θέμα σχετικά με τους αγωγούς ομβρίων στην περιοχή των Αναβρύτων. Μετά την τοποθέτηση του αντιδημάρχου Κου Κάββαλου σχετικά με το ότι είναι αρμοδιότητα της περιφέρειας να γίνει η χρηματοδότηση και έγκριση του έργου ο Κος Καραμέρος ζήτησε την σχετική νομοθεσία με την οποία είναι ευθύνη της Περιφέρειας να αναλάβει το έργο αυτό. Η απάντηση του Κου Κάββαλου ήταν ότι με βάση την διατομή του απαιτούμενου αγωγού η ευθύνη είναι της περιφέρειας.
Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο δήμαρχος Κος Αμπατζόγλου ο οποίος τόνισε ότι επανειλημμένα από τέλος Οκτωβρίου έχουν ζητηθεί από την περιφέρεια η χρηματοδότηση 12 έργων με προτεραιότητα στην αντιπλημμυρική της Κοκκινιάς και την κατασκευή αγωγών ομβρίων των Αναβρύτων, σημειώνοντας ότι αν γίνει χρηματοδότηση θα χειροκροτήσουν, αν δεν γίνει όμως θα καταγγελθούν. Ο Κος Καραμέρος συνέχισε ότι η περιφέρεια δεν μπορεί να προχωρήσει το έργο αυτό γιατί ο προηγούμενος δήμαρχος δεν φρόντισε να φτιάξει τις υποδομές για την απόληξη του έργου αυτού.
Με βάση τους διαλόγους αυτούς διακρίνουμε μια υποστήριξη προς την περιφέρεια και κατά κάποιο τρόπο δικαιολόγηση της περίπτωσης της μη χρηματοδότησης, ίσως να υπάρχει κάποια αναπόληση στην προηγούμενη θητεία που είχε. Πάντως όπως και να έχει ο Κος Αμπατζόγλου είναι ξεκάθαρος ότι δεν θα κάνει πίσω σε όσα δικαιούται ο Δήμος Αμαρουσίου από την Περιφέρεια

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ