Πέμπτη, 28 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΤοπικά νέαΔήλωση Λ. Μαγιάκη σχετικά με τη Βιώσιμη Κινητικότητα

Δήλωση Λ. Μαγιάκη σχετικά με τη Βιώσιμη Κινητικότητα



Σε απάντηση των δηλώσεων του Δημάρχου κ. Αμπατζόγλου σχετικά με την 3η φάση διαβούλευσης για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) ο επικεφαλής της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ Λ. Μαγιάκης έκανε την παρακάτω δήλωση:

Έστω και εκ των υστέρων, ύστερα από 13 χρόνια διοίκησης του Δήμου από την ομογάλακτη παράταξη του κ. Πατούλη, ο σημερινός Δήμαρχος κ. Αμπατζόγλου έρχεται να διαπιστώσει αυτά που η παράταξη μας λέει ήδη από την εποχή του Τζανίκου για την πλήρη υποβάθμιση του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των κατοίκων στην πόλη μας.

Ο κ. Δήμαρχος όμως, στη δήλωσή του, αντιπαρέρχεται τους υπεύθυνους για αυτή την κατάσταση που δεν είναι άλλοι από όλες τις Κυβερνήσεις και τις δημοτικές Αρχές Τζανίκου και Πατούλη που εφάρμοσαν πολιτικές για την εξυπηρέτηση των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων και των Ολυμπιακών Αγώνων σε βάρος των κατοίκων. Που αλλοίωσαν εντελώς τον χαρακτήρα της πόληςκαι τη μετέτρεψαν από πράσινο προάστιομε παραδοσιακό χαρακτήρα σε ένα άναρχο πολεοδομικό συγκρότημα χωρίς ταυτότητα, με τεράστια κυκλοφοριακά προβλήματα και μόλυνση του περιβάλλοντος.

Αλλά και ο ίδιος δεν είναι άμοιρος ευθυνών όταν από την αρχή της θητείας του, το Σεπτέμβρη του 2019, έδωσε την συγκατάθεση του για τη «νομιμοποίηση» του Mall, χωρίς να διεκδικήσει ούτε ένα ευρώ παραπάνω από αυτά που είχε προσφέρει από την αρχή η ΛΑΜΔΑ ως αντισταθμιστικά οφέλη για την περιβαλλοντική και οικονομική ζημιά που έχει επιφέρει στην πόλη.

Η παράταξη μας θα συμμετέχει στο διάλογο για το ΣΒΑΚ και θα διεκδικήσειτα όποια μέτρα εφαρμοστούν να μην επιβαρύνουν και πάλι τους δημότες, τους κατοίκους και τους εργαζόμενους της πόλης. 

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -