Τρίτη, 19 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΠροτεινόμενες επιχειρήσειςΕΛΙΑ ΚΑΙ ΛΑΔΙ - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΛΑΔΙ – ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ



Στο παντοπωλείο «ΕΛΙΑ & ΛΑΔΙ ΚΟΙΝΣΕΠ» έχουμε συλλέξει, με πολύ μεράκι εξαιρετικά παραδοσιακά προϊόντα Μεσογειακής  Διατροφής.

Αγνά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς και αγροτικούς συνεταιρισμούς, πολλά από τα οποία έχουν αποσπάσει Ελληνικές και διεθνείς διακρίσεις.

Προϊόντα που έχουν διακριθεί όχι μόνο για την υψηλή τους ποιότητα αλλά και επειδή αντικατοπτρίζουν την αγάπη για καλύτερο προϊόν, τη σκληρή δουλειά και το όραμα των παραγωγών τους.

Μεγάλη απήχηση έχουν στο καταναλωτικό μας κοινό προϊόντα απο τη Στερεα Ελλαδα και πιο συγκεκριμενα απο τη Φθιωτιδα ,  που δύσκολα μπορεί να τα προμηθευτεί κάποιος σε άλλα καταστήματα και κεντρίζουν το ενδιαφέρον των πελατών μας λόγω της ιδιαιτερότητάς τους. Πρωταρχικό μέλημα  του παντοπωλείου είναι τα αριστα προιοντα της περιοχής και των παραγωγών της, προσφέροντας τοπικα προιοντα, όλα τα απαραίτητα τρόφιμα για την κουζίνα .

Ο δικός μας στόχος είναι να είμαστε πάντα δίπλα σας, σταθεροί στην ποιότητα, τις λογικές τιμές, την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση. Να είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε στο οικογενειακό σας τραπέζι τα εδέσματα αλλά και τις πρώτες ύλες για να μεταμορφώσετε τα καθημερινά σας γεύματα σε νοσταλγικά γευστικά ταξίδια.

Θα μας βρείτε 28ης Οκτωβρίου 22, Μαρούσι 15142 Εμφάνιση Χάρτη Google

ΤΗΛ: 210 8068558 EMAIL: [email protected] WEBSITE: https://www.eliakailadi.gr/

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -