Πέμπτη, 13 Ιουνίου,2024
ΑρχικήΕκπαίδευση - ΠαιδείαΔημιουργία μαθητικού διαδικτυακού ιστότοπου του 2ου Γυμνασίου Αμαρουσίου.

Δημιουργία μαθητικού διαδικτυακού ιστότοπου του 2ου Γυμνασίου Αμαρουσίου.Στο πλαίσιο των μαθητοκεντρικών δράσεων του σχολείου μας και της καλλιέργειας ποικίλων δεξιοτήτων, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν μαθητικό διαδικτυακό ιστότοπο που θα αποτελεί χώρο έκφρασης της δημιουργικότητας και των ιδεών μας. Οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας θα μπορούν να συγγράφουν άρθρα, να δημιουργούν εικόνες και να εμπλουτίζουν τον ιστότοπό τους. Η δράση αυτή αποτελεί πρωτοβουλία του Ομίλου MUN του σχολείου μας και συγκεκριμένα του μαθητή Λευτέρη Έξαρχου του τμήματος Β1 και της μαθήτριας Ισαβέλλας Χριστοφιλάκου του τμήματος Γ2 υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας των Αγγλικών κας Κατερίνας Βουρδάνου. Οι μαθητές αυτοί θα επιμεληθούν και τα άρθρα του πρώτου ‘τεύχους’ καθώς και τον σχεδιασμό του ιστότοπου. Το θέμα του 1ου τεύχους αποφασίστηκε να είναι «Διαχείριση του άγχους και σχολική ζωή».

Ως εκ τούτου προσκαλούμε τους μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου μας να συνδράμουν με την συγγραφή άρθρων σχετικών με το θέμα, τα οποία θα έχουν πρωτότυπο τίτλο και θα είναι έως 300 λέξεις. Υπογραμμίζεται ότι τα άρθρα θα δημοσιευτούν με το όνομα του μαθητή/της μαθήτριας που τα έγραψε. Οι συμμετέχοντες/ουσες παρακαλούνται να λάβουν υπόψη όσα αφορούν στον σεβασμό της πνευματικής ιδιοκτησίας και της λογοκλοπής και να καταθέσουν πρωτότυπα έργα.

Η προθεσμία υποβολής των άρθρων είναι η  Παρασκευή 17 Μαΐου.  Τα άρθρα θα γίνονται δεκτά μόνο σε μορφή word και θα αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο [email protected] Για την καλύτερη διαχείριση των άρθρων, παρακαλείσθε να ονομάζετε το αρχείο σας ως εξής «ονοματεπώνυμο_τεύχος 1».

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ