Κυριακή, 5 Μαΐου,2024
ΑρχικήΑθλητικάΆρχισαν οι εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης στο κλειστό της Κοκκινιάς

Άρχισαν οι εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης στο κλειστό της Κοκκινιάς



Το Κλειστό γήπεδο της Κοκκινιάς αποτελεί σημείο αναφοράς στην αθλητική ζωή της πόλης μας και συγχρόνως, έδρα της Νίκης Αμαρουσίου όπου εκτός των ομάδων μπάσκετ ανδρών και βόλεϊ γυναικών, εκατοντάδες παιδιά μαθαίνουν τα βασικά των σπορ στις Ακαδημίες μας και συμμετέχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Με στόχο, λοιπόν τη διατήρηση της εξαιρετικής εικόνας του γηπέδου και με σεβασμό στην τοπική κοινωνία και στο όμορο 2ο Γυμνάσιο –2ο Λύκειο Αμαρουσίου, μέλη του σωματείου μας και τεχνικοί προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου 7/12 σε εσωτερικές εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης.

Για την ακρίβεια, αντικαταστάθηκαν οι παλιές λάμπες, ο εξωτερικός χρονοδιακόπτης και τα παλιά 24άρια ρολόγια, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του γηπέδου. Η Νίκη Αμαρουσίου ανταποδίδει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της δημοτικής αρχής Αμαρουσίου φροντίζοντας τον περιβάλλοντα χώρο και το εσωτερικό του γηπέδου.

Παράλληλα οφείλει να ευχαριστήσει τη δημοτική αρχή, τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, κο. Θεόδωρο Αμπατζόγλου και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου, κο. Γιάννη Νικολαράκο για τον νέο ηλεκτρονικό πίνακα που τοποθετήθηκε στο γήπεδο.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ