Κυριακή, 16 Μαΐου,2021ΑρχικήΕπικαιρότηταΤο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στις τοπικές αγορές των Δήμων Βριλησσίων και Πεντέλης...

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στις τοπικές αγορές των Δήμων Βριλησσίων και Πεντέλης την Παρασκευή 16 Απριλίου

Διανομή υγειονομικού – ενημερωτικού υλικού από το Ε.Ε.Α. στα καταστήματα των Δήμων Βριλησσίων και Πεντέλης  Παρασκευή 16 Απριλίου

Συνεχίζεται η δράση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου τη στήριξη των τοπικών αγορών, μετά την επανεκκίνηση του λιανεμπορίου, με το μήνυμα «Ψωνίζουμε με ασφάλεια, στηρίζουμε τα καταστήματα της γειτονιάς μας».

Με στόχο, αφενός την προστασία της δημόσιας υγείας και αφετέρου την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του λιανεμπορίου, μέλη της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με επικεφαλής Πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, βρίσκονται στο καταστηματαρχών, εργαζομένων και καταναλωτών, διανέμοντας –συμβολικά- μάσκες, αντισηπτικά και ενημερωτικά φυλλάδια για τη σωστή εφαρμογή των μέτρων.

Η αρχή της πρωτοβουλίας έγινε από το κέντρο της Αθήνας, τη Δευτέρα 5 Απριλίου, και συνεχίζεται καθημερινά σε όλους τους Δήμους του λεκανοπεδίου.

Την Παρασκευή 16 Απριλίου στις 10 το πρωί, μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α., εκπρόσωποι του Δήμου Βριλησσίων και της Αττικής θα επισκεφθούν καταστήματα της τοπικής αγοράς. Το σημείο συνάντησης είναι στην Λεωφ. Πεντέλης 32 (Βριλήσσια).

Αμέσως μετά, στις 12 το μεσημέρι, η δράση θα συνεχιστεί στον Πεντέλης. Η διανομή θα ξεκινήσει από το Δημαρχείο (Καλαμβόκη 2α Μελίσσια).

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -