Σάββατο, 27 Απριλίου,2024
ΑρχικήΑθλητικάΠροτάθηκε στην ΑΕΚ ο Γκόμπελιτς

Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Γκόμπελιτς



Δεκάδες είναι οι προτάσεις γραφείων και μάνατζερ προς την ΑΕΚ για παίκτες από το εξωτερικό, με τις περιπτώσεις ν΄ αξιολογούνται από την ΠΑΕ και ανάλογα να προχωρούν κάποιες ή, όχι.

Πρόσφατα προτάθηκε στην Ένωση ο Σέρβος δεξιός μπακ του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Γκόμπελιτς, ως αντάλλαγμα για την μεταπήδηση του Νέναντ Κρστίτσιτς, που επιθυμούν διακαώς να εντάξουν στο δυναμικό τους οι πρωταθλητές της γειτονικής χώρας.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Σερβία, μετά την πρόταση των «ερυθρόλευκων» για να ενταχθεί στην ΑΕΚ ο Γκαμπονέζος επιθετικός χαφ, Ντελόρ Κανγκά,   επανήλθαν με νέο όνομα, αυτό του 28χρονου δεξιού μπακ, Μάρκο Γκόμπελιτς.

Την περασμένη σεζόν έκανε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Όλες του οι σεζόν από το 2017 που αποκτήθηκε από την Νάπρεντακ έως και φέτος σήμερα ήταν πλήρεις συμμετοχών καθώς μέτρησε 36 την πρώτη 32 την δεύτερη και 36 την τρίτη.

Την τελική απόφαση για τον παίκτη θα πάρει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος τον γνωρίζει καλά καθώς είχε εισηγηθεί και την απόκτησή του όταν βρισκόταν στο τιμόνι του Ερυθρού Αστέρα.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ