Τετάρτη, 12 Μάι,2021ΑρχικήΤοπικά νέαΟλοκληρώθηκαν οι επιδιορθώσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια των δύο δημοτικών Ενοτήτων Λυκόβρυσης-...

Ολοκληρώθηκαν οι επιδιορθώσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια των δύο δημοτικών Ενοτήτων Λυκόβρυσης- Πεύκης

Ολοκληρώθηκαν εργασίες επισκευών στα σχολικά συγκροτήματα δευτεροθάθμιας εκπαίδευσης του Λυκόβρυσης- Πεύκης. Οι εργασίες ξεκίνησαν μετά από έγγραφο της Διεύθυνσης Υγιεινής της Περιφέρειας Αττικής που υποδείκνυε κάποιες εργασίες, αλλά επεκτάθηκαν και σε άλλα σημεία των εκπαιδευτηρίων και αφορούσαν βαψίματα εσωτερικών χώρων, αντικατάσταση πλακιδίων, επιδιορθώσεις σιτών στα παράθυρα και άλλες μικρές επιδιορθώσεις. έξοδα καλύπτονται από προϋπολογισμό της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.
Ο Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Πέραν των σημαντικών έργων για τη νέα γενιά και για τα σχολεία μας, που προωθούμε μέσα από τις διαθέσιμες πηγές χρηματοδότησης, οι Σχολικές μας Επιτροπές προχωρούν σε επιδιορθώσεις στα σχολικά συγκροτήματα των δημοτικών μας ενοτήτων. Κυρίως στο Γυμνάσιο Πεύκης και στο Γυμνάσιο Λυκόβρυσης που είναι τα παλαιότερα, αλλά και στα άλλα εκπαιδευτήρια της Δευτεροβάθμιας έγιναν επιδιορθώσεις, όπου κρίθηκε απαραίτητο. Θα ήθελα ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Μαρμαγγιόλη και τα μέλη του ΔΣ της Επιτροπής. Με προγραμματισμό, μεμεθοδικότητα και με καλή συνεργασία, συνεχίζουμε να παρέχουμε άρτιες σχολικές υποδομές για τους μαθητές και την εκπαιδευτική κοινότητα στον Δήμο μας, ενώ οι προσπάθειες μας για καλύτερο δεν σταματούν ποτέ».

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -