Κυριακή, 16 Μαΐου,2021ΑρχικήΕπιστήμη και τεχνολογίαΗ Amazon  να φροντίζει περισσότερο τους εργαζομένους της

Η Amazon πρέπει να φροντίζει περισσότερο τους εργαζομένους της

H Amazon  να τα καταφέρει καλύτερα ως προς τρόπο που φροντίζει/ μεταχειρίζεται τους εργαζομένους , είπε ο Τζεφ Μπέζος την Πέμπτη στην τελική επιστολή στους μετόχους ως διευθύνων σύμβουλος του κολοσσού.

Τα εν λόγω σχόλια του Μπέζος έλαβαν χώρα μερικές αφού εργαζόμενοι σε αποθήκες της Amazon στην Αλαμπάμα ψήφισαν κατά της δημιουργίας σωματείου, σε κάτι που θεωρήθηκε μεγάλη για την εταιρεία, η οποία εδώ και δεκαετίες αντιστέκεται σθεναρά στον συνδικαλισμό.

«Αν και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ήταν σαρωτικά και η σχέση με τους εργαζομένους είναι ισχυρή, μου είναι ξεκάθαρο πως χρειαζόμαστε ένα καλύτερο όραμα ως προς πώς δημιουργούμε αξία για εργαζομένους» έγραψε, σύμφωνα με το Reuters, ο Μπέζος. «Νομίζω πως πρέπει να τα καταφέρουμε καλύτερα με τους εργαζομένους μας».

Η Amazon έχει δεχτεί κριτικές από κάποιους 800.000 εργαζομένων της για κακές συνθήκες εργασίας.

Ο Μπέζος απάντησε σε αυτές επικρίσεις, λέγοντας πως οι αναφορές ότι οι εργαζόμενοι της εταιρείας αντιμετωπίζονται «σαν ρομπότ» ήταν ανακριβείς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζεφ Μπέζος αποχωρεί αργότερα έτος από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας που ίδρυσε το 1994. Ωστόσο τόνισε πως σχεδιάζει να εργαστεί για να γίνουν ασφαλέστερες οι εγκαταστάσεις της Amazon από τη του θέση, ως εκτελεστικού προέδρου.

 

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -