Σάββατο, 20 Απριλίου,2024

ΑρχικήΑθλητικά«Μπαμ» η Ζενίτ στην Βαρκελώνη

«Μπαμ» η Ζενίτ στην Βαρκελώνη



Με το… καλημέρα στα play off της Euroleague σημειώθηκε το πρώτο break.

Το έκανε η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στην έδρα της Μπαρτσελόνα, όπου στο Game 1 της σειράς επικράτησε των Καταλανών με 74-76 και πήρε το «πάνω χέρι» για την πρόκριση στο Final-4 της Euroleague.

Εμφάνιση για σεμινάριο έκανε στο πρώτο μέρος η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, ωστόσο, στο δεύτερο μέρος, η «Μπαρτσα» έδειξε γιατί θεωρείται ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Με «όπλο» την άμυνα οι «μπλουγκράνα»… επέστρεψαν στη διεκδίκηση της νίκης, αλλά τελικά το «ζεστό χέρι» του Κέι Σι Ρίβερς έφερε το «διπλό» για τους Ρώσους.

Την Παρασκευή (23/4) η Ζενίτ θα επιδιώξει να κάνει το 0-2, ενώ για την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για νέα απώλεια, πριν η σειρά μεταφερθεί στη Ρωσία.

Μοιραίος για τους Καταλανούς ο Κόρι Χίγκινς, ο οποίος δεν ακολούθησε το πλάνο του προπονητή στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα κι αντί η ομάδα του να επιδιώξει την ισοφάριση όπως είχε ζητήσει ο «Σάρας» στο time out που προηγήθηκε, αστόχησε σε βεβιασμένο τρίποντο…

Με 19 πόντους και 4/6 τρίποντα ο Κέβιν Πάνγκος οδήγησε την επίθεση των Ρώσων, ενώ 11 πόντους με 2/3 τρίποντα πρόσθεσε ο Κέι Σι Ρίβερς.

Από την Μπαρτσελόνα των 10 λαθών ξεχώρισε ο Μπράντον Ντέιβις με 18 πόντους και 9 ριμπάουντ. Ο Νικ Καλάθης έμεινε στο παρκέ για 31 λεπτά με απολογισμό 8 πόντους, 5 ασίστ και 3 λάθη.

 

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ