Τετάρτη, 12 Μάι,2021ΑρχικήΑθλητικάΗ Ομοσπονδία ζητεί την ανάληψη διεθνών διοργανώσεων

Η Ομοσπονδία ζητεί την ανάληψη διεθνών διοργανώσεων

 

Την ανάληψη διεθνών αγώνων, ευρωπαϊκών και παγκόσμιων πρωταθλημάτων ζητούν από την Ε.Ι.Ο. αρκετοί όμιλοι της χώρας.

Έτσι, η διοίκηση της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας με επιστολή της Γ.Γ.Α. Γιώργο Μαυρωτά και την Υγειονομική Επιστημονική της ΓΓΑ ζητεί επικαιροποιημένες οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου με την είσοδο και την παραμονή ξένων αθλητών και αθλητριών Ελλάδα.

«Το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε αιτήματα από Ναυτικούς Ομίλους οποίοι ζητούν συνηγορία της Ομοσπονδίας ανάληψη Διεθνών Αγώνων, ευρωπαϊκών και παγκοσμίων πρωταθλημάτων. Αναζητώντας κατευθύνσεις στην αντίστοιχη σελίδα της ΓΓΑ, βρήκαμε οδηγίες οι οποίες έχουν εκδοθεί 1η Οκτωβρίου 2020. Γι’ παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για επικαιροποιημέvες οδηγίεςσας υγειονομικού πρωτοκόλλου σχετικά με την είσοδο και την παραμονή ξένων αθλητών-αθλητριώνστην χώρα», αναφέρει η επιστολή της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. 

Εν τω μεταξύ, Βιλαμούρα της Πορτογαλίας βρίσκεται ο Γιάννης Μιτάκης και τρέχει στο ευρωπαϊκό της κλάσης ΦΙΝΝ. Έχουν ήδη διεξαχθεί οι πρώτες δυο ιστιοδρομίες και ο Ελληνας πρωταθλητής τερμάτισε 26ος και 30ος αντίστοιχα. Έτσι, με 56 βαθμούς είναι 34ος σε σύνολο 49 σκαφών.

 

 

 

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -