ΑρχικήΤοπικά νέαΑυτοψίες του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου σε έργα στις περιοχές Πολυδρόσου &...

Αυτοψίες του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου σε έργα στις περιοχές Πολυδρόσου & Σωρού – Δήμος Αμαρουσίου

 

Αμπατζόγλου: «Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις , βελτιώνουμε την καθημερινότητα σε όλες τις γειτονιές»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου πραγματοποίησε αυτοψίες την Παρασκευή 14 Μαΐου στις γειτονιές Πολυδρόσου και όπου εκτελέστηκαν εργασίες που αφορούσαν σε φυτεύσεις, καθαρισμούς, γενικότερους ευπρεπισμούς, ασφάλεια πολιτών κ.α.

Η αυτοψία στο Πολύδροσο έγινε σε συνέχεια της επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος στην περιοχή, την Παρασκευή 23 2021 όπου είχε συναντηθεί τον Πρόεδρο Παναγιώτη Πάντο και τα μέλη τοπικού Συλλόγου και με  κατοίκους του Πολυδρόσου.

Στο Πολύδροσο οι εργασίες:

  • Βάψιμο περίφραξης παιδικών χαρών
  • Βάψιμο σε πλατείες
  • Βάψιμο υφιστάμενων διαγραμμίσεων πεζών
  • Τοποθέτηση καινούργιων παγκακίων
  • Βάψιμο μεταλλικών στοιχείων και ρείθρων
  • Τοποθέτηση λουλουδιών και γκαζόν σε πλατείες
  • Περίφραξη επικίνδυνων σημείων του ρέματος Φραγκοκλησιάς
  • Βάψιμο Γραφείων τοπικού Συλλόγου

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος μετέβη στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου στο Σωρό όπου εκεί πραγματοποιήθηκε διαμόρφωση κοινόχρηστου στο πλαίσιο γενικότερων αισθητικών παρεμβάσεων, ενώ είχε τη δυνατότητα συνομιλήσει με τον Πρόεδρο Αθανάσιο Νησιώτη και τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Λάκκας Κότου.

Κάτοικοι των περιοχών που επισκέφτηκε ο Δήμαρχος εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση της Αρχής στα αιτήματά τους.

Μετά την ολοκλήρωση των αυτοψιών ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας. Η συναντήσεις και οι διαβουλεύσεις που πραγματοποιούμε με τους Συλλόγους και τους κατοίκους όλων των γειτονιών είναι παραγωγικές και έχουν αποτέλεσμα. Αυτό το καταλαβαίνουν όλοι οι πολίτες. Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας και βελτιώνουμε την καθημερινότητα σε όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου, με μεθοδικότητα και σωστό προγραμματισμό».

Το Δήμαρχο συνόδεψαν στις αυτοψίες ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, καθώς και μέλη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

 

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -