Σάββατο, 29 Ιανουαρίου,2022
ΑρχικήΕκπαίδευση - ΠαιδείαΣύλλογος Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου:ΨΗΦΙΣΜΑ Συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους αντιφασίστες μαθητές του...

Σύλλογος Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου:ΨΗΦΙΣΜΑ Συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους αντιφασίστες μαθητές του 5ου ΓΕΛ Αμαρουσίου που δέχτηκαν επίθεση από φασιστικά στοιχεία έξω από το σχολείο τουςΤο Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου εκφράζοντας την αμέριστη αλληλεγγύη του στους αντιφασίστες μαθητές/μαθήτριες του 5ουΓΕΛ Αμαρουσίου καταγγέλλει και καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά τις ενέργειες φασιστικών στοιχείων σε βάρος των μαθητών του 5ουΓΕΛ Αμαρουσίου.

 Συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες, οι μαθητές έσβηναν φασιστικά σύμβολα έξω από το σχολείο τους, όταν δέχτηκαν προπηλακισμό από φασιστικά στοιχεία. Όπως αναφέρουν οι μαθητές του σχολείου δεν είναι η πρώτη φορά που το Λύκειό τους  γίνεται στόχος φασιστών που «βάζουν στο στόχαστρο αγωνιστές μαθητές, δηλαδή όσους σηκώνουν κεφάλι και αντιδρούν».

Όσο κι αν ενοχλεί τα φασιστικά στοιχεία,ο αγώνας των εργαζόμενων και της νεολαίας ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και του κεφαλαίου που τσακίζει τις ζωές όλων μας, ενάντια στους αντιλαϊκούς & αντεργατικούς νόμους – εκτρώματα της Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη και στον νόμο που καταργεί το 8ωρο, θα συνεχιστεί και θα ενταθεί.

Έξω οι φασίστες από τα σχολεία και τις γειτονιές μας!

Οι προσπάθειες τρομοκράτησης απλά δυναμώνουν το πείσμα μας!Δεν τους αφήνουμε χώρο να σταθούν πουθενά αυτοί και οι σάπιες ιδέες τους!

Καλούμε τον Μαρουσιώτικο λαό να καταδικάσει αυτές τις ενέργειες, να δυναμώσει την πάλη κατά του φασισμού και του συστήματος που τον γεννά και τον θρέφει.

Καλούμε τα εργατικά σωματεία και τους φορείς της περιοχής να προβούν στην έκδοση ανάλογων ανακοινώσεων – καταγγελιών, ώστε μέσα από την οργάνωση και τον κοινό συντονισμό όλων μας να βάλουμε στο περιθώριο τα φασιστικά στοιχεία. Να οργανώσουμε την πάλη μας για το σχολείο και τη ζωή που μας αξίζει.

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -