Κυριακή, 16 Μαΐου,2021ΑρχικήΤοπικά νέαΕπιθεώρηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς Πολυδρόσου,...

Επιθεώρηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς Πολυδρόσου, Σωρού και Κοκκινιάς – Δήμος Αμαρουσίου

 

Θ. Αμπατζόγλου: «Εξασφαλίζουμε υποδειγματικές συνθήκες για προνηπιακή και βρεφονηπιακή στην πόλη »

πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς Πολυδρόσου, Σωρού και Κοκκινιάς, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρο , όπου εκτελέστηκαν εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης των αύλειων χώρων και παιδικών χαρών τους.

Τον Αμαρουσίου υποδέχθηκαν η υπεύθυνη Ελένη Σταϊκοπούλου και το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού Πολυδρόσου, η υπεύθυνη Κατερίνα Σταυρινίδου και το προσωπικό του Βρεφονηπιακού Σταθμού Σωρού και η αναπληρώτρια υπεύθυνη Ιωάννα Χαβενετίδου και το προσωπικό του 2ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Κοκκινιάς.

Ο Δήμαρχος ξεναγήθηκε στους χώρους και ενημερώθηκε για εργασίες που εκτελούνται στο πλαίσιο ανακαίνισης των παιδικών και βρεφονηπιακών Σταθμών της πόλης.

Μετά το πέρας των επιθεωρήσεων ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Αμαρουσίου γίνεται εξαιρετική δουλειά. συνθήκες διαβίωσης στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, για τα Μαρουσιωτάκια, είναι άριστες. το θεσμό της οικογένειας στον απόλυτο βαθμό. Συγχαρητήρια στον ΟΚΟΙΠΑΔΑ και το προσωπικό των σταθμών για το κοινωνικό έργο που επιτελούν. Ο Δήμος Αμαρουσίου, σε ένα ακόμη τομέα πρωτοπορεί και βάζει ψηλά τον πήχη των υπηρεσιών για το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά που γίνεται στην πόλη ».

Τον  Δήμαρχο Αμαρουσίου συνόδευε ακόμη η Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Εκπαίδευσης Ελένη Βλάχου.

 

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -