Τρίτη, 16 Απριλίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΧωρίς Σένκεφελντ στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός, «καθαρή» η μαγνητική του Ολλανδού

Χωρίς Σένκεφελντ στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός, «καθαρή» η μαγνητική του Ολλανδού



«Καθαρή» ήταν η μαγνητική τομογραφία του Μπαρτ Σένκεφελντ, παρ΄ όλα αυτά ο κεντρκός αμυντικός του Παναθηναϊκού δεν θα ενισχύσει την ομάδα του στο ματς της Δευτέρας (22/02) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με το οποίο θα πέσει η «αυλαία» της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Το αποτέλεσμα του απεικονιστικού ελέγχου που υποβλήθηκε ο Ολλανδός δεν έδειξε παθλογικά ευρήματα, γεγονός που υποδέχθηκαν με μεγάλη ικανοποίηση ο Λάζλο Μπόλονι και οι συνεργάτες του.

Ο έμπειρος παίκτης αισθανόταν έντονες ενοχλήσεις στον αστράλο και το βράδυ της Παρασκευής έκανε μαγνητική, ωστόσο, η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Σένκεφελντ έχει μια ευαισθησία στην ποδοκνημική από το «στραβοπάτημα» στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα συνεχίσει την θεραπευτική αγωγή που ακολουθεί για μερικά 24ωρα ακόμη, προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Έτσι δεν θα αγωνιστεί την Δευτέρα εναντίον του Παναιτωλικού και θα κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το ντέρμπι τη 28ης Φεβρουαρίου με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

 

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ