Τρίτη, 16 Απριλίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΝέα συμφωνία στην Αθλέτικ για μειώσεις μισθών ύψους 8.43%

Νέα συμφωνία στην Αθλέτικ για μειώσεις μισθών ύψους 8.43%




Σε συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου έφτασαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τιμ (παίκτες και προπονητές) της Αθλέτικ Μπιλμπάο, προκειμένου να γίνουν μειώσεις της τάξεως του 8,43% στις ετήσιες αποδοχές τους, εξαιτίας των οικονομικών επιπτώσεων από την πανδημία του κορωνοϊού.

Την ανακοίνωση έκανε το κλαμπ και πρόκειτα για την δεύτερη παρόμοια συμφωνία μέσα στους τελευταίους μήνες, μετά την έκρηξη της πανδημίας και την αποδοχή της πρότασης του συλλόγου για περικοπές 6% τον περασμένο Απρίλιο. Η νέα συμφωνία θα έχει ισχύ έως το τέλος της εφετινής περιόδου.

«Η συμφωνία σημαίνει μία μείωση ύψους 8,43% στους μισθούς της πρώτης ομάδας για την εφετινή σεζόν, η οποία μπορεί να φτάσει έως και το 10,26%, εάν επιδεινωθούν οι οικονομικές συνθήκες» ανέφερε η ανακοίνωση της Αθλέτικ Μπιλμπάο, που προσθέτει:

«Το βήμα προς τα εμπρός που έκαναν οι παίκτες, το δεύτερο σε λιγότερο από 10 μήνες, δείχνει την υπευθυνότητα και την αφοσίωση τους ποδοσφαιρικού τμήματος και των μελών του, κάτι που θέλει να τονίσει ο σύλλογος, ευχαριστώντας τους πάντες».

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ