Τρίτη, 23 Απριλίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΥπόκλιση των αστέρων του NBA σε Μπακς και Γιάννη Αντετοκούνμπο

Υπόκλιση των αστέρων του NBA σε Μπακς και Γιάννη Αντετοκούνμπο



Η κόρνα της λήξης του έκτου τελικού σήμανε το τέλος της σειράς και τη στέψη των Μπακς, που είναι οι νέοι πρωταθλητές του NBA.

Ταυτόχρονα, αποτέλεσε την απαρχή μιας σειράς διθυραμβικών αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους αστέρες του πρωταθλήματος, σύγχρονους και παλαιότερους, με αποδέκτη τον MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μπορεί να ήθελε νικητή τον φίλο του Κρις Πολ, αλλά αναγνώρισε την ανωτερότητα των Μπακς του Greek Freak. «Σου βγάζω το καπέλο και συγχαρητήρια, Γιάννη. Το κέρδισες επάξια», έγραψε ο θρυλικός «βασιλιάς», που είχε εκφράσει το θαυμασμό του και κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Ο Έρβιν «Μάτζικ» Τζόνσον προειδοποίηση τον Λεμπρόν: «Συγχαρητήρια, Γιάννη. Πρόσεχε, Λεμπρόν. Ο KD και ο Γιάννης έρχονται για το θρόνο σου». Ο Στεφ Κάρι έγραψε: «Απολαύσαμε μεγαλείο απόψε. ΜΕΓΑΛΕΙΟ. Γιάννη, συγχαρητήρια αδερφέ».

Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν ο μοναδικός που δεν αναφέρθηκε στον Γιάννη: «Τίποτε άλλο πέρα από σεβασμός για τους Μπακς, το Μιλγουόκι και τους θορυβώδεις φιλάθλους τους. Σπουδαία πορεία στα πλέι οφ παιδιά».

Από εκεί και ύστερα, κάποιοι από τους πολλούς άσους που συνεχάρησαν Μπακς και Γιάννη έγραψαν:

Ρούντι Γκομπέρ: «Είμαι τόσο χαρούμενος για τον Γιάννη και το Μιλγουόκι. Είναι φανταστικό να βλέπεις τι συμβαίνει όταν βάζεις την καρδιά και την ψυχή σου σε κάτι και παραμένεις αυθεντικός. Πηγή έμπνευσης».

Ντρέιμοντ Γκριν: «Απόλυτος σεβασμός, Γιάννη».
Μπαμ Αντεμπάγιο: «Respect, Γιάννη».
Ντόνοβαν Μίτσελ: «Ουάου, Γιάννη!».
Έντι Τζόνσον: «Σπουδαία σειρά και μπράβο στον Γιάννη και τον Μπακς που κέρδισαν με τον δύσκολο τρόπο».
Πάου Γκασόλ: «Τίποτε άλλο. Γιάννης Αντετοκούνμπο, MVP».

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ