Τρίτη, 19 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΤα δύο σενάρια για τον τελικό Κυπέλλου και την παρουσία ή μη...

Τα δύο σενάρια για τον τελικό Κυπέλλου και την παρουσία ή μη οπαδών



Με κύριο θέμα την παρουσία ή μη φιλάθλων στον τελικό του Κυπέλλου, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, συνεδρίασε τη Δευτέρα (10/05) η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Τα τελευταία 24ωρα έχει ξεκινήσει μία κουβέντα για το αν θα μπορούσαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ να βρεθούν φίλαθλοι και των δύο φιναλίστ, με πιο πρόσφατη την θέση του νέου προέδρου της επιτροπής, Κώστα Νίκα, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι ο τελικός θα μπορούσε να διεξαχθεί με 25.000 κόσμο.

Αν και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στο προσεχές διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής (14/05), εντούτοις από τις πρώτες ενδείξεις θα πρέπει να θεωρείται απίθανο να περάσει η πρόταση του Κώστα Νίκα.

Από τις πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν προκύπτει ότι τα σενάρια που συζητήθηκαν είναι δύο. Το πρώτο να γίνει ο τελικός χωρίς κόσμο στο γήπεδο, με βάση το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο αγώνων, απλά με κάποιες προσκλήσεις που θα δοθούν από τους φιναλίστ.

Το δεύτερο σενάριο είναι να επιτραπεί η παρουσία λιγοστών οπαδών, ίσως και ο αριθμός που είχε αναφέρει πρόσφατα ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς. Για να συμβεί αυτό, βέβαια, θα πρέπει να δοθεί και το «πράσινο φως» από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων.

Αν γίνει αποδεκτή η πρόταση αυτή θα πρέπει να υπάρξει ένα διαφοροποιημένο πρωτόκολλο ακόμα και στο ζήτημα της εισόδου και εξόδου των παριστάμενων στον αγώνα.

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -