Τρίτη, 23 Απριλίου,2024

ΑρχικήΤοπικά νέαΣύριζα Αμαρουσίου: Η Δημοτική αρχή συνεχίζει να προκαλεί με την αντιθεσμική της...

Σύριζα Αμαρουσίου: Η Δημοτική αρχή συνεχίζει να προκαλεί με την αντιθεσμική της συμπεριφορά



ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  των:

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. Ανατολικού Αμαρουσίου

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. Δυτικού Αμαρουσίου

Η Δημοτική αρχή συνεχίζει να προκαλεί με την αντιθεσμική της συμπεριφορά

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Αμπατζόγλου συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν Δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας και όχι όλων των πολιτών του Αμαρουσίου, προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα.

Πριν από λίγους μήνες, τον προηγούμενο Απρίλιο, είχαμε καταγγείλει την Δημοτική αρχή για την παραχώρηση της πλατφόρμας του Δήμου για την διεξαγωγή διαδικτυακής εκδήλωσης της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία συμμετείχε και ο κ. Αμπατζόγλου,χωρίς να υπάρχει αντίστοιχη πρόταση προς τις υπόλοιπες τοπικές οργανώσεις των κοινοβουλευτικών, έστω, κομμάτων.

Στον κ. Αμπατζόγλου και τους συνεργάτες του στην Δημοτική αρχή του Αμαρουσίου, ωστόσο, φαίνεται ότι έχει γίνει συνήθεια η αντιθεσμική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά.

Έτσι διαβάσαμε σε Δελτίο Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου με ημερομηνία 29 Ιουνίου 2021 για συνάντηση της Επιτροπής Ισότητας,κατόπιν πρόσκλησης σε όλους  τους συλλόγους της πόλης, υπό τον συντονισμό της Αντιδημάρχου Εξυπηρέτησης του Πολίτη και επί θεμάτων Ισότητας των Φύλων Προέδρου της ΔΕΠΙΣ Ελένης Λέκκα,  προεξάρχοντος του Δημάρχου κ.Αμπατζόγλου, στην οποία παρέστη και ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Αμαρουσίου Χρήστος Μπελεγράτης!

Εμείς ως Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Ανατολικό και Δυτικό Μαρούσι ουδέποτε λάβαμε πρόσκληση να εκπροσωπηθούμε στην συνάντηση και από όσο γνωρίζουμε ούτε οι τοπικές οργανώσεις των υπόλοιπων κοινοβουλευτικών κομμάτων ή οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις.

Ρωτάμε λοιπόν πως και γιατί κλήθηκε μόνο ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Αμαρουσίου.

Δεν περιμένουμε, ασφαλώς, κάποια ειλικρινή και σοβαρή απάντηση από τον κ. Αμπατζόγλου, που προσπαθεί να ξεπεράσει σε κομματική υποτέλεια και αντιθεσμική συμπεριφορά ακόμη και τον προκάτοχο του, κ. Πατούλη.

Εκείνο που τονίζουμε προς τον κ. Δήμαρχο είναι πως οι Δημότισσες και οι Δημότες Αμαρουσίου -που καλούνται να πληρώσουν τα αυξημένα δημοτικά τέλη μετά την κατά 54% αύξηση των αντικειμενικών αξιών στο Μαρούσι από την κυβέρνηση της ΝΔ- θέλουν από την Δημοτική αρχή να τους προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες,  να εκτελεί έργα για την διευκόλυνση της ζωής τους και όχι να διοργανώνει κομματικές φιέστες και εκδηλώσεις, τις οποίες μάλιστα η Δημοτική αρχή ανερυθρίαστα διαφημίζει και με δελτία Τύπου!

Κύριε Αμπατζόγλου φαίνεται ότι τα δύο χρόνια που έχουν περάσει από την εκλογή σας δεν έχετε καταλάβει ότι είστε Δήμαρχος Αμαρουσίου και όχι διορισμένος πρόεδρος οργανισμού από τη Νέα Δημοκρατία.

Όσο για την Πρόεδρο της διαπαραταξιακής Επιτροπής Ισότητας κα. Ελένη Λέκκα, η οποία εδώ και δεκαετίες μεταπηδά με ευκολία από παράταξη σε παράταξη,αν δεν μπορεί να τιμήσει έστω τον τίτλο της επιτροπής,ας τηρήσει τουλάχιστον τα προσχήματα.

Οι Δημότισσες και οι Δημότες Αμαρουσίου, ωστόσο, έχουν καταλάβει πως δεν μπορούν να περιμένουν από εσάς να διοικήσετε τον Δήμο με αρχές,συνέπεια, διαφάνεια  και αποτελεσματικότητα,γι’ αυτό εγκαταλείπουν την παράταξη σας που την ονομάσατε «Νέα Εποχή», αλλά στην πράξη εκφράζει ότι πιο παλιό, φθαρμένο και αναχρονιστικό.

Κύριε Αμπατζόγλου και κύριες και κύριοι της ΝΔ,ούτε ο Δήμος,ούτε η χώρα αποτελούν «νόμιμη ιδιοκτησία σας».Σύντομα θα το καταλάβετε.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ