Παρασκευή, 29 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΠετάει για Καζακστάν αύριο ο Άρης

Πετάει για Καζακστάν αύριο ο Άρης



Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (19/7) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, συνεχίζοντας την προετοιμασία ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Αστάνα (22/7, 16:00 – «Astana Arena»), στο πλαίσιο του β΄ προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Αύριο, Τρίτη, οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο», ενώ μετά το πέρας της προπόνησης θα «πετάξουν» για το Καζακστάν.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η τελευταία προπόνηση των παικτών του Άκη Μάντζιου θα γίνει την Τετάρτη (21/07) στην «Astana Arena» την ώρα διεξαγωγής του αγώνα, με την προπόνηση να είναι ανοικτή στο πρώτο τέταρτο για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Μισή ώρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, παρουσία του προπονητή κι ενός ποδοσφαιριστή του Άρη.

Αν οι Θεσσαλονικείς πάρουν την πρόκριση για τον Γ΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, θα βρουν μπροστά τους το νικητή του ζευγαριού Κουόπιο (Φινλανδία)–Βόρσκλα Πολτάβα (Ουκρανία).

Η Κουόπιο κατάκτησε την περασμένη σεζόν το Κύπελλο στη χώρα της, ενώ φέτος, στον Α΄ προκριματικό γύρο του Conference League, απέκλεισε τη Νόα από την Αρμενία χάνοντας με 1-0 εκτός έδρας, αλλά επικρατώντας εύκολα με 5-0 στη ρεβάνς.

Η Βόρσκλα ολοκλήρωσε την περυσινή σεζόν στην πέμπτη θέση του ουκρανικού πρωταθλήματος. Έχει κατακτήσει μόνο το Κύπελλο του 2009, ωστόσο έχει και δύο παρουσίες στους ομίλους του Europa League (2011/12 και 2018/19).

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -