Τρίτη, 19 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΕκπαίδευση - ΠαιδείαΞεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ για Παιδικούς Σταθμούς για...

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ για Παιδικούς Σταθμούς για το σχολικό έτος 2021-2022



Ξεκίνησε, τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 και ολοκληρώνεται την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021, η ηλεκτρονική υποβολή στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ ΑΕ) των αιτήσεων για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στο Πρόγραµµα της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», που αφορά στους Παιδικούς Σταθμούς, για το σχολικό έτος 2021-2022. Ο συνολικός προϋπολογισμός αποτελεί εξ ολοκλήρου δημόσια δαπάνη και ανέρχεται σε 279 εκατομμύρια ευρώ.

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται µέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. https://web.eetaa.gr:38446/ µε τη χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων (κωδικών Taxisnet) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Η εφαρμογή της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων θα είναι προσβάσιµη και από κινητό τηλέφωνο ή τάµπλετ.

Δικαίωμα συµµετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2020) και η κατάσταση απασχόλησης. Εξαιρούνται των ανωτέρω περιορισμών (ύψος οικογενειακού εισοδήματος και οικογενειακής κατάστασης)

τα προς φιλοξενία παιδιά/άτοµα µε αναπηρία, σε αντίστοιχες δομές.

Οι ενδιαφερόμενες/οι εφόσον επιλεγούν µε σειρά μοριοδότησης, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) προκειμένου οι ίδιες/οι να επιλέξουν το Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους. Ο τρόπος κι η διαδικασία υποβολής και ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης καθώς και οι τεχνικές λεπτομέρειες για την άντληση ή την επαλήθευση των απαιτούμενων στοιχείων, περιγράφονται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και στις σχετικές οδηγίες που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τα αντίστοιχα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Αθήνα: 213- 1320600 & 210-5214600, Λάρισα: 2410-579620, Θεσσαλονίκη: 2310-544714).

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -