Σάββατο, 27 Απριλίου,2024
ΑρχικήΑθλητικάΜπιτς βόλεϊ: Οι φετινοί πρωταθλητές Ελλάδας

Μπιτς βόλεϊ: Οι φετινοί πρωταθλητές Ελλάδας



Η … παντοκρατορία των Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη συνεχίστηκε και το 2021, στον Άγιο Νικόλαο. Η Εθνική ομάδα επιβεβαίωσε τα προγνωστικά του απόλυτου φαβορί και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας 2021.

Στον τελικό του 27ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Γυναικών, που ήταν και «εμφύλιος» των αδελφών Καραγκούνη, νίκησαν με 21-16, 21-19 την Δήμητρα Καραγκούνη και την Ηλέκτρα Αγριοδήμου, παρουσία περίπου 600 φίλων του αθλήματος, που λόγω των ειδικών πρωτοκόλλων γέμισαν κατά 50% τη συνολική χωρητικότητας της εγκατάστασης στην παραλία Άμμου στον Άγιο Νικόλαο. MVP αναδείχθηκε η Πένυ Καραγκούνη.

Το χάλκινο μετάλλιο φόρεσαν, για πρώτη φορά ως συμπαίκτριες, οι Λίζα Τριανταφυλλίδη, Πηγιάνα Μεθενίτη, οι οποίες νίκησαν στο μικρό τελικό 21-14, 21-15 τις Έφη Μυρίλλα, Μαρία Θεοδωρακέα.

Στους άνδρες, πρωταθλητές στο 27ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών αναδείχθηκαν οι Άγγελος Μανδηλάρης και Ιάσονας Κανέλλος, οι οποίοι στον τελικό νίκησαν με 21-12, 21-09 τους Γιώργο Μιχελάκη, Βασίλη Μούχλια.

Πολυτιμότερος αθλητής της διοργάνωσης αναδείχτηκε ο Άγγελος Μανδηλάρης, ο οποίος κατάκτησε τον δεύτερο τίτλο πρωταθλήματος στην καριέρα του και μάλιστα πάλι στον Άγιο Νικόλαο, το 2018 με συμπαίκτη τον αδελφό του, Βασίλη. Ο Ιάσων Κανέλλος πανηγύρισε τον πρώτο πανελλήνιο τίτλο στην καριέρα του.

Το χάλκινο μετάλλιο κατάκτησαν ο Στέλιος Τζιουμάκας και ο Δημήτρης Χατζηνικολάου, οι οποίοι στο μικρό τελικό νίκησαν τους Ραφαήλ Μπανιώτη, Γιώργο Τερζόγλου με 21-17, 21-16.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ