Πέμπτη, 25 Απριλίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΜοιρασιά για Λαμία και Παναιτωλικό

Μοιρασιά για Λαμία και Παναιτωλικό



Χωρίς νικητή και τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Λαμίας, ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φτάσουν σε άλλη μια νίκη, που θα τους επέτρεπε να ξεπεράσουν τον ΟΦΗ, ενώ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έφτασε τον Απόλλωνα Σμύρνης, στους 25 βαθμούς.

Το παιχνίδι στα πρώτα 45 λεπτά είχε ρυθμό, αλλά οι παίκτες των δύο ομάδων δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα τις αντίπαλες εστίες. Στο 24΄ σουτ του Μαρτίνεθ μέσα από την περιοχή έφυγε πάνω από την εστία του ΠΑΣ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Επασί πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση σε κοντινή κεφαλιά του Κάργα, μετά από εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 30΄ ο τερματοφύλακας της Λαμίας νίκησε σε τετ α τετ τον Ελευθεριάδη αι αποσόβησε το γκολ.

Την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο β΄ μέρος έχασε η Λαμία στο 66΄, όταν ο Αραμπούλι έκανε το δυνατό κοντινό σουτ αλλά ο Λοντίγκιν ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν την άμυνα των φιλοξενουμένων, αλλά γενικά, δύσκολα κατάφερναν να φθάσουν με αξιώσεις μπροστά στην εστία.

Πάντως, ο ΠΑΣ μπορούσε να… κλεψει τη νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μιλιντσιάνου (μπήκε αλλαγή στο 73΄), με τον Επασί να επεμβαίνει και πάλι σωτήρια.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ