Πέμπτη, 25 Απριλίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΜε Παπαγιάννη και Στασινό έκλεισε το 6ο Maroussi Basketball Camp! - ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ...

Με Παπαγιάννη και Στασινό έκλεισε το 6ο Maroussi Basketball Camp! – ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ



Οι Γιώργος Παπαγιάννης & Ορφέας Στασινός έκλεισαν τον κύκλο των φετινών καλεσμένων στο 6ο Maroussi Basketball Camp.

Ο 24χρονος σέντερ του Παναθηναϊκού και αδελφός του αθλητή μας Μηνά Παπαγιάννη παρευρέθηκε στην τελευταία εβδομάδα του Summer Camp και συζητήσε για αρκετή ώρα με τους μικρούς αθλητές μας. O “Big Papa” είναι Έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής και έχει ύψος 2,20μ. Στην Α1 Κατηγορία αγωνίστηκε αρχικά με το Περιστέρι και στην συνέχεια μετακόμισε στον Παναθηναϊκό έπειτα από τις λυκειακές του σπουδές στις Η.Π.Α. Το καλοκαίρι του 2016 επιλέχθηκε στο νο.13 των Draft του NBA από τους Σακραμέντο Κινγκς, στην υψηλότερη θέση που έχει καταλάβει ποτέ Έλληνας αθλητής. Τη διετία 2016-2018 αγωνίστηκε τόσο στο NBA όσο και στο NBDL με τη θυγατρική των Kings, ενώ το Μάρτιο του 2018 υπέγραψε δεκαήμερο συμβόλαιο με τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους επέστρεψε στην Ελλάδα με 5ετές συμβόλαιο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, με τον οποίο έχει κατακτήσει 3 Πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα Ελλάδας. Με το εθνόσημο έχει κατακτήσει ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα FIBA K18 και έχει αγωνιστεί στην Εθνική Παίδων, Εφήβων και Ανδρών.

Κατά την επίσκεψή του ο Γιώργος αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα μπασκετική του πορεία, έλυσε όλες τις απορίες που εξέφρασαν τα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Για τον Ορφέα Στασινό οι συστάσεις είναι περιττές. Ο αγαπημένος της εξέδρας και αρχηγός της ανδρικής μας ομάδας έδωσε πολύτιμες συμβουλές, απάντησε σε κάθε ερώτηση των “λιλιπούτειων” αθλητών και έβγαλε πολλές φωτογραφίες μαζί τους. Ο Μαρουσιώτης καλαθοσφαιριστής αποτελεί γέννημα-θρέμμα του ΓΣ Αμαρουσίου ενώ έχει αγωνιστεί και στην Α1 με τα χρώματα του Ήφαιστου Λήμνου.

Γιώργο & Ορφέα σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε πάντα τα καλύτερα.

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ