Πέμπτη, 28 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΤοπικά νέαΚ.ΕΛ.ΑΝ για το ανεπανάληπτο φιάσκο ΕΡΤ – Αυγενάκη: «Που χάθηκε φιλότιμο για...

Κ.ΕΛ.ΑΝ για το ανεπανάληπτο φιάσκο ΕΡΤ – Αυγενάκη: «Που χάθηκε φιλότιμο για να το βρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη;»



Πάρις Κουρτζίδης (εκπρόσωπος Κ.ΕΛ.ΑΝ.) για το ανεπανάληπτο φιάσκο ΕΡΤ – Αυγενάκη: «Που χάθηκε φιλότιμο για να το βρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη;»

Ο Εκπρόσωπος του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», κληθείς να σχολιάσει το φιάσκο της ΕΡΤ που αντί να δείξει την προσπάθεια του Έλληνα Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, έδειχνε τις «δημόσιες σχέσεις» του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Αποτελεί φιάσκο και ντροπή το γεγονός ότι η ΕΡΤ αποφάσισε να δείξει τον Λευτέρη Αυγενάκη και όχι την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου, οι Έλληνες και η οικογένεια του “βασιλιά των κρίκων”, αντί να δούμε την εναρκτήρια αγωνιστική δράση του Λευτέρη, είδαμε μια συνομιλία του αθλητή με τον ανεκδιήγητο, δήθεν μεταρρυθμιστή, υφυπουργό Αθλητισμού.

 Εν συνεχεία ακούσαμε την απεσταλμένη δημοσιογράφο της ΕΡΤ να τονίζει ότι… «ευθύνονται οι διοργανωτές»! Κάτι που γίνεται για πρώτη φορά, καθώς η ΕΡΤ φρόντιζε πάντα να λαμβάνει στο κοντρόλ την εικόνα της παραγωγής και όχι μόνο το live.

Τώρα, κατανοούμε τι ακριβώς σημαίνει το κονδύλι, ύψους 19.840 ευρώ, που εγκρίθηκε από τον κύριο Αυγενάκη για τις δημόσιες σχέσεις του… Λευτέρη Αυγενάκη στο Τόκιο! Όχι για έξοδα διαμονής και μετακινήσεων του, αλλά για το… θεαθήναι!

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη «Διαύγεια» και την επίσημη απόφαση έγκρισης του κονδυλίου, η πίστωση ύψους 19.840,00 € αφορά στην πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Ειδικού Φορέα 1021 – 101, αναλυτικού λογαριασμού εξόδων 2420906001, οικ. έτος 2021, για την φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση των αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων στο πλαίσιο των Δημοσίων Σχέσεων του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, τόσο στην Ελληνική Επικράτεια όσο και κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών — Παραολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο. Καθώς, επίσης, για τη δαπάνη δημιουργίας βιντεομηνυμάτων και φωτογράφισης αθλητών, προς χρήση από τα social media και τα ΜΜΕ, για τις ανάγκες της ενημερωτικής καμπάνιας «ο Αθλητισμός στο Προσκήνιο».

Στο μεταξύ, είδαμε μέσα από τα social media τής συζύγου τού “βασιλιά των κρίκων”, Ολυμπιονίκη Βασιλική Μιλλούση, να αγωνία και να διαμαρτύρεται, που δεν μπορέσαμε να δούμε οι Έλληνες την προσπάθεια του Λευτέρη… ελέω Αυγενάκη!

Οι Ελεύθεροι Άνθρωποι, δεν περιμένουμε το φιάσκο της ΕΡΤ, η οποία κατ΄ ουσίαν διοικείται από το πολιτικό γραφείο του κυρίου Μητσοτάκη, ούτε τα αλλεπάλληλα σκανδαλώδη πεπραγμένα του υφυπουργού Αθλητισμού, που ο πρωθυπουργός συνεχίζει να διατηρεί στη θέση του, να αποτελέσουν αιτίες δημόσιας συγγνώμης ή και παραίτησης κάποιου αρμοδίου. Άλλωστε, που χάθηκε φιλότιμο για να το βρουν οι κυβερνώντες;

Το Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων και προσωπικά, ως άνθρωπος της Ολυμπιακής οικογένειας και πάλαι ποτέ μέλος των εθνικών ομάδων (Πάλης), ευχόμαστε να μην καμφθούν το ηθικό και οι αγωνιστικές επιδόσεις των Ελληνίδων αθλητριών και των Ελλήνων αθλητών.

Σ’ ολόκληρη την Ολυμπιακή αποστολή, στα ΧΡΥΣΑ ΠΑΔΙΑ μας, ευχόμαστε από βάθους καρδιάς να ολοκληρώσουν τις προσπάθειες τους πρωτίστως με υγεία, αλλά και με πάμπολλες επιτυχίες και μετάλλια!

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -