Δευτέρα, 6 Μαΐου,2024
ΑρχικήΑθλητικάΜέχρι το τέλος Μαρτίου η απάντηση του Ράμος στη Ρεάλ

Μέχρι το τέλος Μαρτίου η απάντηση του Ράμος στη Ρεάλ



Διορία μέχρι τα τέλη Μαρτίου φέρεται, σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, να έδωσε η Ρεάλ Μαδρίτης στον Σέρχιο Ράμος για ν’ απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης που του έχει κατατεθεί.

Όπως αναφέρει η έγκυρη ισπανική εφημερίδα Marca, ίσως να πρόκειται για το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ της παραμονής ή όχι του Ισπανού κεντρικού αμυντικού στη «βασίλισσα». 

Εδώ και αρκετό καιρό ο αρχηγός των «μερένγκες» είχε συναντηθεί ουκ ολίγες φορές με τον πρόεδρο του συλλόγου Φλορεντίνο Πέρεθ, αλλά συμφωνία δεν επήλθε.

Η διοίκηση του έχει καταθέσει την τελική της πρόταση, η οποία αφορά την μονοετή επέκταση της συνεργασίας τους, ενώ ο παίκτης επιθυμεί κλειστό διετές συμβόλαιο.

Η προσφορά της Ρεάλ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για το δεύτερο έτος, καθώς θα γίνει νέα συζήτηση το καλοκαίρι του 2022, ανάλογα και με τις συνθήκες που θα έχουν διαμορφωθεί μετά την πανδημία.

Κι αν πριν από λίγο καιρό φαινόταν αρκετά δύσκολο να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών, τελευταία φημολογείται όλο και περισσότερο ότι ο Ράμος έχει αποφασίσει να μην αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη, από τη στιγμή που στη συγκεκριμένη πρόταση δεν θα υπάρξει μείωση των αποδοχών του.

Η διοίκηση, πάντως, σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα, τόνισε στον Ράμος πως αυτή θα είναι η τελευταία της πρόταση και το μόνο που απομένει είναι η τελική απόφαση του 34χρονου αμυντικού, η οποία θα πρέπει να έχει παρθεί μέχρι τον επόμενο μήνα…

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ