Πέμπτη, 2 Μαΐου,2024
ΑρχικήΑθλητικάΓλίτωσε τα χειρότερα ο Βέλεθ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Βέλεθ



 

Γλίτωσε τα χειρόιτερα ο Φραν Βέλεθ.

Η μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού έδειξε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και όχι θλάση.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός των «πρασίνων» θα συνεχίσει το θεραπευτικό πρόγραμμα που ακολουθεί (έχει αποκλειστεί από την αποστολή που βρίσκεται ήδη στα Ιωάννινα για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ) για μερικές ημέρες ακόμη κι εκτός απρόοπτου θα είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι της 14ης Μαρτίου με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Να σημειωθεί ότι ο Βέλεθ τραυματίστηκε στον προσαγωγό στη διάρκεια της προθέρμανσης πριν από τη ρεβάνς Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» το βράδυ της Τετάρτης (3/03) κι έμεινε εκτός ενδεκάδας.

Σε μαγνητική αναμένεται να υποβληθεί άμεσα και ο Σεχ Νιάς, μετά το τράβηγμα στον προσαγωγό που αισθάνθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής (05/03), ούτως ώστε να έχει πλήρη άποψη το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού για το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη. Και αυτός δε συμμετέχει στην αποστολή του «τριφυλλιού» για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες.

 

 

 

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ