Viral έχει γίνει το βίντεο που έρχεται από το Ισραήλ και απεικονίζει ένα κοπάδι προβάτων να σχηματίζει διάφορα μοτίβα και να χορεύει!

Ισραήλ: Ο φωτογράφος drone Λίορ Πατέλ, με έδρα το Ισραήλ ακολούθησε εναέρια ένα μέγα κοπάδι προβάτων για 7 μήνες πάνω από την Κοιλάδα της Ειρήνης στο Γιόνιμ στο Ισραήλ.

Ο φωτογράφος , δημοσίευσε ένα επικό βίντεο ενός κοπαδιού προβάτων και έγινε viral στα κοινωνικά μέσα. Τους τελευταίους επτά μήνες, ο Λίορ παρακολουθεί ένα μεγάλο κοπάδι προβάτων και αποτύπωσε τις δραστηριότητές του στο βίντεο που δημοσίευσε στο διαδίκτυο.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Λίορ Πατέλ, αιωρήθηκε όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας indiatoday.in πάνω από την περιοχή της κοιλάδας της Ειρήνης και κατέγραψε τη διαδικασία βοσκής των προβάτων.

Όπως φαίνεται στο βίντεο τα πρόβατα σχηματίζουν διάφορα μοτίβα λόγω του τρόπου με τον κινούνται. «Πρόβατα σε γρήγορη κίνηση. Τους τελευταίους επτά μήνες παρακολουθώ ένα μεγάλο κοπάδι προβάτων, από χειμωνιάτικα λιβάδια έως μετακινήσεις και άφιξη στο θερινό λιβάδι. Το μέγεθος της αγέλης κυμαίνεται από 1.000-1700 πρόβατα », είπε ο Λιόρ Πάτελ στη λεζάντα της θέσης του.

https://www.youtube.com/watch?v=jVz_HeweTLU