Ζάκυνθος: Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδη αποφάσισε το κλείσιμο για τις επόμενες ημέρες του κεντρικού δρόμου του Λαγανά.

Ζάκυνθος: Αποφασίστηκε να κλείσει ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά, όσο αφορά τη διέλευση οχημάτων στη συγκεκριμένη περιοχή.

Μετά από εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κλείνει τις επόμενες ημέρες ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά τις βραδινές ώρες μέχρι το πρωί για λόγους ασφαλείας των πολιτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δρόμος θα κλείσει την Τετάρτη.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρέθηκε στη Ζάκυνθο, όπου είχε πολλές συσκέψεις με την τοπική αστυνομία αλλά και με φορείς του νησιού, προκειμένου να περιοριστούν η εγκληματικότητα και τα φαινόμενα βίας που έχουν καταγραφεί, όχι φέτος αλλά τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, σκοπός είναι ο καλύτερος έλεγχος από πεζούς αστυνομικούς οι οποίοι θα είναι καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου στην περιοχή, καθώς και οι πεζοί να κινούνται πιο εύκολα σε αυτόν τον δρόμο και να κρατούν αποστάσεις.

«Επισκεπτόμαστε τη Ζάκυνθο με στόχο να εξετάσουμε αν οι αποφάσεις μας ικανοποιούν τους κατοίκους της Ζακύνθου και να βελτιώσουμε την απόδοση των αστυνομικών αρχών και υπηρεσιών, τις οποίες ενισχύσαμε με 120 αστυνομικούς, ενώ πέρυσι είχαμε μόνο 17», είχε αναφέρει ο κ. Χρυσοχοΐδης κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του.

Παράλληλα είχε τονίσει ότι «αποτελεί απόφασή μας η δίωξη του εγκλήματος, η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, η αντιμετώπιση των ναρκωτικών και μια σειρά άλλων πράξεων ανομίας και παραβατικότητας που συμβαίνουν στο νησί, ιδιαίτερα στον Λαγανά».