Παρασκευή, 29 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΗ Μπέτις «φρέναρε» τη Ρεάλ

Η Μπέτις «φρέναρε» τη Ρεάλ



Η Μπέτις δεν πτοήθηκε από το όνομα και τη φόρμα της Ρεάλ, έφυγε με «λευκή» ισοπαλία από τη Μαδρίτη και μείωσε κι άλλο τις ελπίδες της «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα, πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν διατήρησε μεν τη δεύτερη θέση, αλλά παραμένει στο -2 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο και στο +3 από την Μπαρτσελόνα, που όμως έχει δύο παιχνίδια λιγότερα.

Από την πλευρά της, η ομάδα της Ανδαλουσίας στάθηκε περίφημα στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο», ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της αλλά υστέρησε στην τελική πάσα, που θα της επέτρεπε να έχει φτάσει εύκολα σε τουλάχιστον ένα τέρμα.

Αδυνατώντας να βρει το γκολ, ο Ζιντάν πέρασε και τον Αζάρ, αλλά δεν άλλαξε κάτι, αφού οι «μπλάνκος» συνέχισαν να έχουν ανούσια κατοχή. Στο 82΄ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι (χέρι του Μιράντα), όμως διαιτητής και VAR δεν είδαν κάτι επιλήψιμο.

Με τον κερδισμένο βαθμό οι «βερδιμπλάνκος» έφτασαν στην πέμπτη θέση τη Σοσιεδάδ, με ματς περισσότερο και καλοβλέπουν πια την έξοδο στο Europa League.

Αναλυτικά:

  • Έλτσε-Λεβάντε 1-0 (32΄ Μπογιέ)
  • Βαγιαδολίδ-Κάντιθ 1-1 (14΄ Πλάνο – 64΄ Κάλα)
  • Βαλένθια-Αλαβές 1-1 (89΄ Γκαγιά – 84΄ Γκουιντέτι)
  • Ρεάλ Μαδρίτης-Μπέτις 0-0
- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -