Παρασκευή, 29 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΆλωσε το Ηράκλειο ο Βόλος

Άλωσε το Ηράκλειο ο Βόλος



Ο Βόλος πέρασε νικηφόρα με 2-1 από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» επί του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League, με τους γηπεδούχους να έχουν δύο δοκάρια.

Ο ΟΦΗ μετράει έξι συνεχείς ήττες – είχε προηγηθεί η «λευκή» ισοπαλία με τον Ατρόμητο – και μπλέκει σε περιπέτειες, ενώ για την ομάδα του Άνχελ Λόπεθ ήταν η πρώτη νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές (δυο ήττες, μια ισοπαλία).

Πριν συμπληρωθεί το τρίτο λεπτό, από σέντρα του Ριένστρα, με κεφαλιά ο Περέα νίκησε τον Σωτηρίου για το 0-1, ενώ στο 22΄ οι Θεσσαλοί διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν έπειτα από μπαλιά του Μπαρτόλο, ο Δουβίκας βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ και πλάσαρε τον Σωτηρίου.

Στο 32΄ και μετά από κόρνερ του Στάικου, ο Καστάινιος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Γιαννούλης με πλασέ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κλέιμαν.

Οι Κρήτες ξεκίνησαν δυναμικά στο δεύτερο μέρος, σε μια προσπάθεια να μειώσουν και να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Το σουτ του  ντε Γκουζμάν στο 48΄ βρήκε σε ετοιμότητα τον Κλέιμαν ενώ αυτό του Στάικου στο 51΄ βρήκε σε ετοιμότητα το… αριστερό δοκάρι της εστίας του Βόλου. 

Ο Σωτηρίου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Νίνη (56΄) για να γίνει, εν τέλει, το 1-2 στο 63΄ με προβολή του Καστάινιος έπειτα από γύρισμα του Στάρτζεον. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου πίεσε, όμως δεν μπόρεσε ούτε φάσεις να δημιουργήσει ούτε να ισοφαρίσει.

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -