Πέμπτη, 15 Απρίλιος,2021ΑρχικήΤοπικά νέα προβολή κινηματογραφικών ταινιών διαδικτυακά από το Δήμο Αμαρουσίου (8/4/2021 –...

Δωρεάν προβολή εξαιρετικών κινηματογραφικών ταινιών διαδικτυακά από το Δήμο Αμαρουσίου (8/4/2021 – 27/5/2021) – Δήμος Αμαρουσίου

 

Ο Δήμος Αμαρουσίου, αρωγός πρωτοπόρος των πολιτιστικών δραστηριοτήτων, ακόμη και την περίοδο πανδημίας, βρίσκει διεξόδους, στους δημότες ποιοτικά θεάματα.

Στο πλαίσιο και τις σχετικές οδηγίες Δημάρχου Αμαρουσίου Αμπατζόγλου προς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιάννη Νικολαράκο, ανανεώνεται το αγαπημένο ετήσιο ραντεβού των «Cineπαφών» μέσω διαδικτύου.

Προβάλλονται 8 ποικίλες ταινίες από τον παγκόσμιο κινηματογράφο μέσω της ψηφιακής αίθουσας του Δήμου και διατίθενται δωρεάν για το κοινό στο χρονικό διάστημα (8/4/2021 27/5/2021).

Τις ταινίες   να απολαύσουν οι Μαρουσιώτες στην ιστοσελίδα του Δήμου και συγκεκριμένα στη δνση: https://maroussi.gr/cinema χρησιμοποιώντας τον κωδικό : cinema1. Την ημερομηνία έναρξης της προβολής της κάθε ταινίας θα ενεργοποιείται και το σχετικό link.

 

Πρόγραμμα CINEπαφών

Δήμος Αμαρουσίου

Δωρεάν προβολή κινηματογραφικών ταινιών

Έναρξη: Πέμπτη 8/4/2021

στο https://maroussi.gr/cinema

Κωδικός πρόσβασης: cinema1

«Ο Αρχιτσιγκούνης» Γαλλία / Κωμωδία

«Μην Ενοχλείτε Παρακαλώ» Γαλλία / Κωμωδία

«Η Ζωή μιας άλλης», Γαλλία / Αισθηματικό Δράμα

«Ο Κύριος ΟΒΕ», Σουηδία / Δραματική

«Φτάσαμε στο Δρόμο stop» Ιταλία / Κωμωδία

«Για καλό και για κακό» Γαλλία / Κωμωδία

«Σπίτι δίπλα στη θάλασσα», Γαλλία / Κοινωνική

«Μήπως είσαι ο τύπος μου»,  Γαλλία / Κοινωνική, Αισθηματική

Οι πρώτες (7) ταινίες θα είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα για (14) ημέρες από την πρώτη ημέρα προβολής τους ενώ η τελευταία για (5) ημέρες.

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -