Παρασκευή, 29 Μαρτίου,2024

ΑρχικήΑθλητικάΣτα 120 εκ. ευρώ εκτιμά η Ίντερ τον Λουκάκου

Στα 120 εκ. ευρώ εκτιμά η Ίντερ τον Λουκάκου



Μετά το τέλος της φετινής σεζόν, δηλαδή από τις 23 Μαΐου κι ως τις 30 Ιουνίου, στην Ίντερ θα πρέπει να ξεκινήσουν οι… λογιστικές πράξεις σχετικά με τον ισολογισμό και τις πιθανές πωλήσεις.

Αυτό είναι απαραίτητο προκειμένου να ελαφρύνει το «μείον» στο ταμείο, το οποίο υπολογίζεται μεταξύ 130-140 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρει η Corriere dello Sport.

Πολλά θα εξαρτηθούν προφανώς και από την τελική έκβαση του πρωταθλήματος, όπου οι «νερατζούρι» προηγούνται και είναι το φαβορί για την κατάκτησή του.

Ο Ρομέλου Λουκάκου είναι από τους «αμετακίνητους», αλλά απέναντι σε κάποιες δυνατές προτάσεις ενδεχομένως η Ίντερ να το ξανασκεφτόταν.

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρονται κι έχουν δοκιμάσει έμμεσα το έδαφος, με τους Λομβαρδούς να αποτιμούν την υπογραφή του σε τουλάχιστον 120 εκατομμύρια ευρώ.

Μέχρι σήμερα, η μονιμότητα του Βέλγου στο «Μεάτσα», με ή χωρίς Κόντε, δεν μπαίνει καν σε συζήτηση, αλλά ενόψει μιας πρότασης αυτού του μεγέθους, η Ίντερ θα αρχίσει τουλάχιστον να αξιολογεί το ζήτημα.

Επίσης, και για έναν άλλο λόγο: επειδή τα 120 εκατομμύρια είναι σχεδόν διπλάσια απ΄ αυτά που πληρώθηκαν πριν από δύο καλοκαίρια για τον Λουκάκου.

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -