Κυριακή, 1 Οκτωβρίου,2023

ΑρχικήΕκλογέςΒασίλης Ξυπολυτάς: Καλωσορίζω στην ομάδα μας τον διεθνή Έλληνα διαιτητή Γιώργο Κασναφέρη.

Βασίλης Ξυπολυτάς: Καλωσορίζω στην ομάδα μας τον διεθνή Έλληνα διαιτητή Γιώργο Κασναφέρη.-Ο Γιώργος γεννήθηκε στη Νέα Ερυθραία το 1967. Ξεκίνησε να ασχολείται με την διαιτησία το 1985, το 1996 έγινε διαιτητής Α΄ Εθνικής και το 1998 διαιτητής FIFA – UEFA. Έχει διατελέσει, αντιπρόεδρος – Γενικός Διευθυντής και εκπρόσωπος σε Ε.Π.Ο., Super League των ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Λεβαδειακού, Απόλλων Σμύρνης, Ιωνικού και ΠΑΣ Λαμίας.

-Σήμερα είναι μέλος διοικητικών συμβουλίων σε πολλούς αθλητικούς οργανισμούς όπως: της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών ( Ε.Π.Σ.Α.), στον Βικέλα του Δήμου Κηφισιάς, στο Ολυμπιακό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης » Ο.Α.Κ.Α. και στον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης» του Δήμου Αμαρουσίου.

Εργάζεται ως μόνιμος υπάλληλος στον Δήμο Αμαρουσίου και είναι έγγαμος με 1 παιδί.

Γιώργος Κασναφέρης :

«Τα συσσωρευμένα προβλήματα που ταλανίζουν τον Δήμο μας, εν πολλοίς οφείλονται στο μοντέλο διοίκησης που ασκείται, το οποίο δεν αξιοποιεί τις απεριόριστες δυνατότητες και πλεονεκτήματα που έχει ο τόπος μας. Απαραίτητη είναι η ανάγκη για αλλαγές σε όλους τους τομείς της Δημοτικής Αρχής. Χρειάζονται νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες, φρέσκες προτάσεις με όραμα και προοπτική.

Η κριτική από όλους μας δεν αρκεί, χρειάζεται και η συμμετοχή μας. Έτσι αποφάσισα να συμμετάσχω στα κοινά του Δήμου μας και να θέσω υποψηφιότητα ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Βασίλη Ξυπολυτά»

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -