Σάββατο, 27 Νοεμβρίου,2021
ΑρχικήΑθλητικάΤο μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Λουκά Μπάρλο

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Λουκά ΜπάρλοΗ ΠΑΕ ΑΕΚ δεν ξεχνά τον εμβληματικό Λουκά Μπάρλο και την ανεκτίμητη συνεισφορά του στα κοινά της Ένωσης ως πρόεδρος του συλλόγου.

Με τη συμπλήρωση 22 χρόνων από το θάνατο του αείμνηστου προέδρου της, η ΑΕΚ ανάρτησε στο λογαριασμό της, στο facebook, μήνυμα αγάπης και αναγνώρισης της προσφοράς του ανδρός.

Ταυτόχρονα, έγινε γνωστό ότι το παρεκκλήσι της Αγίας Σοφίας που θα δημιουργηθεί στο νέο γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ:

«Χάραξε την ιστορία της ΑΕΚ και αποτέλεσε το ορόσημο στην εκτόξευση της ομάδας μας και αγωνιστικά και οργανωτικά και σε επίπεδο υποδομών με την εξέλιξη του γηπέδου μας στο πιο σύγχρονο της χώρας.

Το έργο του Θείου Λουκά θα τιμάται αιώνια, αφού αποτελεί ένα από τα βασικότερα σημεία αναφοράς για την ομάδα μας και το παρεκκλήσι της Αγίας Σοφίας στο νέο μας γήπεδο θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του.

Λουκά Μπάρλο, θα είσαι για πάντα κοντά μας! Στο μυαλό και στην καρδιά μας! Το σπίτι μας, στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα αναβιώνει αιώνια την ιστορική παρακαταθήκη, που άφησες στις επόμενες γενιές!

Η τεράστια προσφορά σου παραμένει ζωντανή και μας οδηγεί στο μέλλον! Ήσουν, είσαι και θα παραμείνεις ο εμπνευστής μας!».

 
- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -