Πέμπτη, 25 Ιουλίου,2024
ΑρχικήΤοπικά νέαΤιμητική βράβευση για τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου από το Αθλητικό Σωματείο...

Τιμητική βράβευση για τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου από το Αθλητικό Σωματείο «Νίκη Αμαρουσίου» – Δήμος Αμαρουσίου 

Τιμητική πακέτα, αντίγραφο του εμβλήματος του Αθλητικού Σωματείου «Νίκη Αμαρουσίου» απένειμε το Δ.Σ. του Σωματείου στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου για την έμπρακτη στήριξή του στο έργο και στην προσπάθειά τους, με την ευκαιρία της ίδρυσης δανειστικής βιβλιοθήκης στην έδρα του Σωματείου, στο Γυμναστήριο 2ου Γυμνασίου & 2ου Λυκείου (Μ. Αλεξάνδρου & Δ. Γούναρη, Κοκκινιά).

Την τιμητική πακέτα παρέδωσε στο Δήμαρχο κ. Αμπατζόγλου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ.  κ. Αντώνης Τσέκενης, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες για την υποστήριξη και τη σταθερή βούληση της Δημοτικής Αρχής στο έργο για την περαιτέρω ανάπτυξη του Σωματείου, που αντικατοπτρίζεται στους/στις αθλητές/τριες και στις οικογένειές τους. Ευχαρίστησε επίσης τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαο Πέππα για τη βοήθεια στην ίδρυση της δανειστικής βιβλιοθήκης, με τη διάθεση εκ μέρους της ΚΕΔΑ των βιβλίων ιστορικών και πολιτισμού και τη διεύθυνση της Βορέειου Βιβλιοθήκης για την προσφορά της τεχνογνωσίας στη σύσταση και λειτουργία της δανειστικής βιβλιοθήκης.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους του Σωματείου, τους ευχήθηκε από καρδιάς καλή νέα αθλητική χρονιά, με πολλές και μεγάλες επιτυχίες  στους αθλητές και στις αθλήτριες, υπογραμμίζοντας  ότι «ως Δημοτική Αρχή προχωρούμε σε δράσεις και λαμβάνουμε πρωτοβουλίες για την υποστήριξη και ενίσχυση της προσπάθειάς σας».
«Το επόμενο διάστημα
-πρόσθεσε- θα προχωρήσουμε στην αντικατάσταση του φωτισμού στο γήπεδο, με νέα σύγχρονα φωτιστικά σώματα τύπου Led, καθώς και στην αλλαγή του παρκέ στον αγωνιστικό χώρο.
Διαρκής στόχος μας, η περαιτέρω αθλητική ανάπτυξη στην πόλη, ώστε οι νέοι μας να έχουν δημιουργικές διεξόδους ψυχαγωγίας, που προάγουν την ευεξία και τον υγιεινό τρόπο ζωής.»                                 

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης: Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Νίκης Αμαρουσίου Βασίλης Κωνσταντακόπουλος, ο Β’ Αντιπρόεδρος Φώτης Μαραγκάκης και ο Ταμίας Μανώλης Περάκης.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι η τιμητική πλακέτα είναι χειροποίητο κεραμικό, φιλοτεχνημένο από κεραμίστες  της περιοχής της Κοκκινιάς, περιοχή που πρωταγωνιστεί στην παράδοση της αγγειοπλαστικής και κεραμικής τέχνης στο Μαρούσι.         

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ