Τρίτη, 17 Μαΐου,2022
ΑρχικήΤηλεόρασηΣταυρούλα και Άρης δίνουν «μάχη»

Σταυρούλα και Άρης δίνουν «μάχη»Survivor διαρροή spoiler Στατιστικά 30/4: Ενημέρωση για τα στατιστικά των παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης

Survivor διαρροή spoiler Στατιστικά 30/4: Άρης Σοϊλέδης και Σταυρούλα Χρυσαειδή κυριαρχούν στους στίβους μάχης σαρώνοντας τα πάντα.

Μέχρι και τον τραυματισμό του, ο ποδοσφαιριστής έπαιζε χωρίς αντίπαλο. Ωστόσο, η σχεδόν διβδόμαδη αποχή από τα runs έδωσε την ευκαιρία στη Σταυρούλα να ανέβει και να τον απειλήσει.

Μάλιστα, για δύο εβδομάδες ήταν πάνω από τον Άρη στα στατιστικά. Βέβαια, οι τελευταίοι αγώνες, δίνουν μια διαφορετική εικόνα ξανά.

Ο Άρης έκανε το ντεμαράζ, έφερε νίκες στην ομάδα του και τελικώς ανέβηκε ξανά στον θρόνο του καλύτερου παίκτη. Το 75,7% έναντι του 73,1% της Σταυρούλας δεν είναι μεγάλη διαφορά.

Ίσα – ίσα που ανατρέπεται, αν σε κάποιο από τα επόμενα αγωνίσματα δεν φέρει κάποιος νίκες.

Πάντως, στα Flag Races η Σταυρούλα έχει βρει το κουμπί του Άρη.

Πέρα από τη «μάχη» που προμηνύεται μεταξύ τους, o πίνακας των στατιστικών εμπεριέχει ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία.

Όπως για παράδειγμα, μας κάνει να αναρωτιόμαστε, τι θα γινόταν αν ο Νίκος Γιάννης είχε μπει ένα μήνα νωρίτερα στο παιχνίδι. Διότι τα ποσοστά του είναι αρκετά υψηλά και δεδομένα οι στίβοι μάχης τον εξιτάρουν.

Έχει προσαρμοστεί πλήρως και με το 57.7% δείχνει ότι θα μπορούσε να είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες του ριάλιτι του ΣΚΑΪ εδώ και καιρό.

Στα υπόλοιπα στοιχεία, ο Τάκης Καραγκούνιας που καταγγέλλει στήσιμο ασυλιών, γκρεμοτσακίστηκε από την Πεντάδα, η οποία είναι κατά τα 4/5 κόκκινη.

Τέλος, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ξεκόλλησε από την τελευταία τριάδα προσπερνώντας τη Στέλλα, η οποία πλέον είναι η χειρότερη των γυναικών αγωνιστικά. Όσο για τους Μαρτίκα – Εμμανουήλ, δράμα.

Survivor διαρροή spoiler Στατιστικά 30/4: Ο Πίνακας των στατιστικών

Survivor διαρροή spoiler Στατιστικά 30/4: Σταυρούλα και Άρης δίνουν «μάχη»  

Ο Άρης πέρασε ξανά μπροστά από τη Σταυρούλα, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει

- Advertisment -

Most Popular

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -
Translate »